Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100)

Код товару: 217160
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100)

Тип: Ручні
Джерело енергії: Акумулятор
Способи заряджання: USB
Елементи живлення: Вбудований акумулятор
Джерело світла: Світлодіоди
Кількість світлодіодів: 1 шт.
Світловий потік: 30 Lm
Матеріал корпусу: Пластик
Вага: 400 г
Довжина корпусу: 101-150 мм

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100)

Всі ми чудово знаємо такий цікавий тип гаджетів, як ліхтарик-павербанк. Однак конструктори LOVExtend пішли далі, створивши ще цікавіший пристрій, який поєднує в собі відразу 3 функції. Це багатофункціональний ліхтарик Xiaomi LOVExtend (LP-100), який є одночасно і павербанком ємністю 3000 мАг та надійною ручкою для перенесення пакетів. Габаритні розміри пристрою 103х30 мм, а його корпус зроблений із міцного пластику. Практично, універсально та зручно! Для більшої зручності кожух ліхтарика відкривається на 90 °, дозволяючи легко розмістити за ним сумки та пакети, таким чином рівномірно розподіливши навантаження на руку. Паличка-виручалочка для мобільних пристроїв

БагатофункціональнийЛіхтарик LOVExtend має вбудований акумулятор на 3000 мАг, ємності якого вистачить як самому ліхтарику, так і майже будь-якому смартфону. Ви можете нести пакети в темному під'їзді, освітлюючи шлях ліхтариком та заряджаючи смартфон одночасно завдяки лише одному маленькому пристрою. Кишеньковий ліхтарик проти непроглядної темряви. Багатофункціональний ліхтарик LOVExtend оснащений потужною світлодіодною лампою та опуклим прозорим розсіювачем. На відстані 1 метр він забезпечує щільність світлового потоку 30 люкс, чого вистачить для повсякденного використання.

Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100)

Огляд Ручний
Елементи харчування Акумулятор
Безпека Від вологи
Матеріал корпусу Пластик
Методи зарядки USB
Розміри 101-150 мм
Вага 400 г

* Технічні характеристики Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар Xiaomi LOVExtend Black (LP-100)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi LOVExtend Black (LP-100)

Код товару: 381493
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 353321
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →