Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm

Код товару: 240362
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm

Xiaomi BEEBEST Flashlight F10 – компактний ліхтарик, який оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг та дозволяє регулювати потужність світлового потоку. Потужний захист від вуличних хуліганів – світловий потік у 1000 люменів, який може легко дезорієнтувати зловмисників. У ліхтарику застосовується інноваційний світлодіод нового покоління фірми Osram, який має тривалий період експлуатації. BEEBEST має безступінчасте інтуїтивно зрозуміле регулювання яскравості, має п'ять режимів роботи, оснащено простим перемикачем і екстреною кнопкою SOS.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm

Ліхтар моделі Xiaomi BeеBest F10 є ручним ліхтарем, який підходить для кемпінгу, використання на вулиці, під час відпочинку та туризму, в інших ситуаціях. Його найбільша яскравість досягає 1000 люменів, а дальність дії – 320 метрів. Включає батарею форм-фактора 26650, ресурс роботи якої - 7500 хвилин. Місткість акумулятора становить 5000 міліампер-годин. Батарея піддається заміні. Модель генерує надзвичайно яскравий потік світла. Тут є п'ять режимів роботи. А саме: Extremely, Bright, Medium, Low, SOS. Світлодіодний ліхтар має функцію запам'ятовування останнього вибраного режиму. Якщо ви вимикаєте, а потім вмикаєте модель, то за замовчуванням активується режим, що був вибраний до вимкнення. Це зручно - щоб власнику недоводилося щоразу шукати необхідну яскравість. Також тут реалізована опція захисту від перегріву. Якщо в процесі експлуатації ліхтар надмірно нагрівається, відбувається автоматичне зниження рівня яскравості. Для керування передбачена кнопка, дуже легко вмикати та вимикати модель. Цією ж кнопкою можна переміщатися між режимами, утримуючи її після увімкнення ліхтаря. Ліхтар має акуратний та симпатичний зовнішній вигляд, міцний корпус, захищений за стандартом IPX7. Це означає, що модель можна тимчасово занурювати у воду на глибину 1 метра, і там вона пропрацює протягом півгодини. При цьому корпус абсолютно непроникний для попадання вологи та пилу. Що дуже зручно та практично. Дляпідсвічування об'єктів ліхтар можна встановити вертикально на його хвостову частину.

Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm

Огляд ручний
Елементи харчування 26650
Оголошений час роботи 5 год
Безпека Водонепроникність IPX-7
Матеріал корпусу алюміній
Методи зарядки акумулятор
Розміри 143.7 x 42.7 мм
Вага 293 г

* Технічні характеристики Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ліхтар Xiaomi BEEBEST F10 1000lm

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi BEEBEST F10 1000lm

Код товару: 328725
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360405
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →