Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black

Код товару: 173144
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: X96
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black

Девайс має сучасний дизайн, виконаний у мінімалістичному стилі. На верхній частині корпусу написано його модель білим кольором. Доступний пристрій лише в одному колірному рішенні – чорному.

Ціна: 2924 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black

Комплектація


Девайс комплектується інфрачервоним пультом дистанційного керування, HDMI-кабелем, джерелом живлення та інструкцією з експлуатації гаджета. Є можливість придбати девайс разом з бездротовою клавіатурою, оснащеною підсвічуванням.
Вибір мов на клавіатурі для користувачів обмежений. Покупцеві пропонуються моделі клавіатур з англійською та російською, англійською та французькою, а також англійською та іспанською розкладками.

Робота та керування


Робота медіаплеєра здійснюється на операційній системі Android 9.0 версії, що підтримує оновлення повітрям. Швидкодія пристрою на вищомурівні, на всі команди приставка реагує максимально швидко.
Керувати пристроєм на відстані можна за допомогою пульта, голосовими командами або за допомогою гіродатника. Девайс обладнаний чотириядерним процесором, тактова частота роботи яких сягає 1,9 ГГц. Якісний процесор від Amlogic дозволяє користувачам переглядати відео в кращій якості.

Технічні характеристики


Є можливість розширити обсяг накопичувача за допомогою використання карти пам'яті, для якої є роз'єм на лівому торці.
Приставка обладнана відразу трьома портами USB, один із яких версії 3.0, а решта – 2.0. Перші два USB-роз'єми розташовані на лівому торці корпусу.Отвори, для підключення живлення та HDMI-кабелю знаходяться з тильного боку девайсу, там же розташований і третій USB інтерфейс.
На завершення слід зазначити, що телевізійна приставка x96 air є представником пристроїв тієї категорії, що мають широкий функціонал, стильний сучасний дизайн і водночас невисокий цінник.

DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black

Тип пристрою Медіаплеєр
Максимальна роздільна здатність 7680X4320 (8К)
Вхід і виходи 1 x HDMI 1 x USB 3.0 2 x USB 2.0 1 x LAN port 1 x AV 1 x SD card
Мережеві можливості Wi-Fi, Bluetooth
Наявність дисплея Ні
Жорсткий диск 4/32
Формати відтворення AVI / RM / RMVB / MKV / WMV / MOV / MP4 / WEBM / DAT (VCD format) / VOB (DVD format) / MPEG / MPG / FLV / ASF / TS / TP / 3GP
Розміри 105 x 105 x 20 мм
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр X96 Air 4/32gb Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на X96 Air 4/32gb Black

Код товару: 234221
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325922
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325924
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →