Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі

Код товару: 310572
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: WOW TOYS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Іграшкові машини та обладнання Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі

Вантажівка з інерційним двигуном, автоматичним підйомом кузова, знімною фігуркою та будівельними аксесуарами. Приєднуйтесь до робіт на будівельному майданчику на суперміцному самоскиді Дадлі від WOW Toys. Зануріть у кузов самоскида Дадлі три знімні дорожні конуси та дві знімні бочки, потім запустіть потужний двигун Дадлі, щоб він дістався до свого наступного місця роботи. Коли самоскид прибуде на місце, активуйте автоматичне скидання вантажу за допомогою перемикача, кузов підніметься і вантаж буде скинутий.

Ціна: 645 грн
шт

Опис товару Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі

Дадлі оснащений міцною ручкою для перенесення та легкого транспортування, в комплект входить також фігурка людини, яку можна встановити на місце водія, причому підійдуть будь-які інші фігурки WOW. Разом із Самоскидом Дадлі можна використовувати й інші іграшки WOW, щоб можна було веселіше та швидше закінчити роботу! Особливості: Набір з 7 предметів, що включає 1 самоскид, 1 фігурку, 3 дорожні конуси та 2 бочки. Самоскид з інерційним мотором з реалістичним звуком та автоматичним підняттям кузова. Знімна фігурка водія, дорожні конуси та бочки. Кабіна, що відкривається. Міцна ручка для перенесення. Діти віком 1-5 років. Сприяє розвитку моторики, уяви та творчих навичок. Батареї не потрібні. Не містить ПВХ, токсичних фарб, БФА та дрібних деталей.

Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Іграшкові машини та обладнання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Іграшкові машини та обладнання и купити Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі

Огляд Набір
Матеріали Пластик
Тип Самоскид
Інерційний привід Є
Вікова група Від 1 року

* Технічні характеристики Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Транспорт WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на WOW TOYS Dudley Dump Truck Самоскид Дадлі

Код товару: 196156
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198164
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 198165
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →