Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Worcraft WAG13-125

Код товару: 213689
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Worcraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Worcraft WAG13-125

Двигун із підвищеною потужністю 1300 Вт, порівняно з аналогічними моделями.

Ціна: 1806 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Worcraft WAG13-125

Діаметр диска 125 мм – підійде для більшості видів типових робіт. Регулювання швидкості обертання 3000-11000 об/хв дозволить впоратися з більшістю завдань: різання та зачистки металевих поверхонь, кутів, кромок, зварних швів, балок, швелерів, арматури. Ви зможете працювати з різними матеріалами та дисками різних типів. Зручність і комфорт роботи Регулювання швидкості - дозволяє вибрати швидкість обертання для можливості використання болгарки при шліфуванні і поліруванні різних видів поверхонь. Компактний розмір дозволяє легко керувати болгаркою в обмеженому просторі. Наявність кришок сервісу дозволяє швидко замінювати вугільні щітки. Невелика вага сприяє тривалій роботібез втоми. Передня рукоятка може бути встановлена ​​в одне із двох положень для більшого комфорту. Тип оболонки мережевого шнура PVC стійкий до високих температур. Він довговічний, відрізняється хімічною та вогнестійкістю. Кожух диска захищає від уламків і частинок абразиву та оброблюваного матеріалу. Надійні, довговічні вузли і механізми Багатошарова заливка обмоток якоря і статора термостійким лаком надійно захищає двигун від будівельного пилу та міжвиткового замикання. Міцний корпус із якісного ABS пластику зі спеціальним складом. Поліпшені шестерні забезпечать зниження шуму та вібрації під час робіт. Термостійке мастило збільшить термін служби інструменту. Модернізована системаохолодження ефективно відводить тепло від двигуна запобігаючи перегріву та продовжуючи термін роботи

Шліфмашина Worcraft WAG13-125 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Worcraft WAG13-125 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Worcraft WAG13-125 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Worcraft WAG13-125

Тип Шліфмашина кутова
споживана потужність 1300
Напруга 220 В
Максимальна швидкість за хвилину 3000 – 11000
додаткові характеристики Регулювання швидкості
Вага 2.1 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина Worcraft WAG13-125 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Worcraft WAG13-125

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Worcraft WAG13-125

Код товару: 151555
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119332
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284981
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →