Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е

Код товару: 119332
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Интерскол
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е

Потужність: 0.3 кВт
Максимальна кількість обертів за хвилину: 10500

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е

 ПШМ-115/300 Е — плоскошліфувальна машина, інша назва — вібраційна. Пристрій інструменту простий, принцип дії ґрунтується на динамічній рівновазі.

На валу двигуна встановлено кривошип і противагу. З кривошип через підшипник стикується шліфувальна підошва. До корпусу вона кріпиться чотирма еластичними гумовими стійками. При швидкому обертанні двигуна платформа та противага врівноважують коливання один одного, виходить так, що на корпус майже не передаються вібрації, а платформа при цьому здійснює швидкі кругові рухи, які забезпечують шліфування.

Звучить мудро, але в роботіінструмент дуже простий: до підошви двома затискачами прикріплюють абразивний лист (можна нарізати з рулонного матеріалу) на будь-якій основі (паперової або тканинної) і, як праскою, розгладжують поверхню. При цьому важливо не затримуватися подовгу на одному місці, безперервно переміщуючи інструмент із заготівлі, і не тиснути на машину надмірно (толку не буде, тільки вібрації посиляться). ПШМ має помірну продуктивність і забезпечує майже ідеальний результат шліфування. Завдяки дешевій «витраті» дуже економічна. Під час грамотної експлуатації майже не засмічує робоче місце.

ПШМ-115/300 Е обладнаний вбудованою активною системою пиловідсмоктувача. На валу двигуна встановленододаткова крильчатка, що засмоктує повітря через отвори в платформі і направляє його в патрубок. Якщо на патрубок надіти мішок, що фільтрує (входить в комплект) і зробити в абразивному листі отвори навпроти отворів у платформі, майже весь пил буде збиратися в пилозбірнику. При виконанні великого обсягу робіт багато хто воліє підключити ПШМ до пилососу, використовуючи патрубок пилозбірника.

Частота коливань підошви регулюється електронним вимикачем з фіксатором частоти обертання двигуна.

Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е

Тип Вібраційні
споживана потужність 0.3 кВт
Напруга 220 В
Максимальна швидкість за хвилину 5500 об/хв
додаткові характеристики Розмір шліфувальної стрічки
115 х 280 мм
Розмір шліфувальної порожнини
115 х 230 мм
Вага 2.4 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Інтерскол ПШМ-115/300 Е

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Інтерскол ПШМ-115/300 Е

Код товару: 153151
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220293
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161733
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →