Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Wirbel MIKROS

Код товару: 212827
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Wirbel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Wirbel MIKROS

Тип пилозбірника мішок; Об'єм контейнера для збору сміття 15 л, ємність фільтр-мішка 12 л; Труба всмоктування сталева телескопічна; Довжина шнура 10 м

Ціна: 8342 грн
шт

Опис товару Порохотяг Wirbel MIKROS

Пилосос для сухого прибирання Wirbel MIKROS - чудова комбінація маневреності, високої потужності всмоктування, компактних габаритів (39х34х29 см) та надійної конструкції, здатної прослужити довгі роки, радуючи користувачів відмінним функціоналом та зручністю управління. Завдяки застосуванню поліпропілену та подвійної звукоізоляції виділяється низьким рівнем шуму в межах 62 дБ.
На борту даного пристрою встановлений промисловий мотор з номінальною потужністю 800 Вт, експлуатація якого забезпечує високу практичність та хорошу продуктивність у процесі виконання сухого очищення невеликих та середніх приміщень, а наявність у конструкції спеціальної підставки для аксесуарів забезпечує ще більшекомфорту під час прибирання та турботу про ергономічність використовуваного інвентарю.
Серйозна комплектація з різними насадками, шлангом, що всмоктує, і картриджними фільтрами гарантує ефективний клінінг не тільки в доступних місцях на рівній поверхні, але і дасть можливість здійснити очищення в кутах, щілинах і навіть дбайливо прибрати поверхню м'яких меблів, що підкреслює універсальність і універсальність даної моделі.

Порохотяг Wirbel MIKROS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Wirbel MIKROS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Wirbel MIKROS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Wirbel MIKROS

Тип Для сухого збирання
живлення Мережа
споживана потужність 1000 Вт
Витрата повітря 45 л/с
Об'єм контейнера для сміття 15 л
Додатково Розміри 29x39x34 см
Вага 4,6 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Wirbel MIKROS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Wirbel MIKROS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wirbel MIKROS

Код товару: 154246
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154247
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119336
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →