Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Wirbel 909 PLUS

Код товару: 212826
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Wirbel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Wirbel 909 PLUS

Довжина кабелю 10 м; Кількість двигунів 1; Матеріал бака Пластик; Площа фільтрації 0.15 м ²; Розрідження 210 мбар

Ціна: 8342 грн
шт

Опис товару Порохотяг Wirbel 909 PLUS

Пилосос для сухого прибирання Wirbel 909 PLUS забезпечує доступ до послідовного та ретельного очищення підлогової поверхні, будучи флагманом лінійки професійних пилососів компанії. Висока продуктивність, солідна потужність і безшумність під час роботи помітно відрізняють цей пристрій і роблять його надзвичайно актуальним для використання в невеликих приміщеннях, де потрібно дотримуватися тиші (готелі, готелі, ресторани, офіси тощо).

Серед найбільш яскравих переваг цієї чудової моделі варто відзначити застосування ефективної системи охолодження, що виключає перегрів та продовжує експлуатаційні характеристики апарату і, зокрема, його двигуна, наявність гнучкого шланга збайонетним з'єднанням, наявність додаткових фіксаторів, за допомогою яких можна закріпити пилосос на орбітальні або роторні машини для прибирання пилу під час шліфування покриття для підлоги.
Обладнання також включає контейнер об'ємом 14 л, візок з 4 поворотними колесами, 2 надійні затискачі з міцного пластику, кнопку включення з опцією "антипил" і тримач під подовжувальну рукоятку.

Порохотяг Wirbel 909 PLUS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Wirbel 909 PLUS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Wirbel 909 PLUS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Wirbel 909 PLUS

Тип Для сухого збирання
живлення Мережа
споживана потужність 1000 Вт
Витрата повітря 45 л/с
Об'єм контейнера для сміття 14 л
Додатково Розміри 32x32x52 см
Вага 6 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Wirbel 909 PLUS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Wirbel 909 PLUS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wirbel 909 PLUS

Код товару: 154246
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154247
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119336
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →