Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS

Код товару: 151191
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -в мікрохвильовій печі Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS

Smart Display – це інтуїтивно зрозумілий та зручний інтерфейс, який дозволяє легко керувати мікрохвильовою піччю серії W9. 16-колірний сенсорний екран з 3,5-дюймовим (480 x 320 пікселів) з чотирма сенсорними сенсорами та можливістю підключення до мережі Wi-Fi та відображення презентацій полегшує роботу пристрою та програмування вибраних рецептів. Black

Ціна: 26015 грн
шт

Опис товару Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS

 Мікрохвильова програма Whirlpool Crisp, призначена для спеціальної тарілки, дозволить вам приготувати хрумку піцу, тісто або пиріг із заварним кремом.

 
Насолоджуйтесь ідеальною крихкістю зовні та чудовим делікатесом всередині завдяки Dual Crisp. Унікальна технологія Whirlpool. Дві точки мікрохвильового випромінювання для рівномірного приготування знизу.
 
Здорові страви на пару - коли захочете. Програма Steam дозволяє готувати здорові, смачні страви одним натисканням кнопки.
 
Унікальна система JetDefrost 3D використовується для швидкого та простого розморожування продуктів у мікрохвильовій печі.
 
Конвекція – це інноваційнаконвекційна система, яка циркулює нагріте повітря всередині мікрохвильової печі, завдяки чому страви залишаються вологими та соковитими.
 
Додаток 6th Sense Live надає корисні покрокові інструкції та гарантує відмінні результати. Виходячи з ваших уподобань, він пропонує рецепти та дає корисні поради
 
Функція JetStart максимально нагріває внутрішню частину мікрохвильової печі протягом 30 секунд, забезпечуючи ідеальну температуру для нагрівання продуктів із високим вмістом води, таких як супи або напої.

Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -в мікрохвильовій печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -в мікрохвильовій печі и купити Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS

Внутрішній обсяг 31 л
Розміри (SKVXG) 59.5x38.5x46.8 см
Гриль є
Конвекція є
Сила гриля 800 Вт
Тип контролю електронне
Показувати є
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована мікрохвильова піч WHIRLPOOL W9MD260BSS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на WHIRLPOOL W9MD260BSS

Код товару: 324699
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BEL 634GB1 28380 грн
Код товару: 304940
На замовлення, 1-3 дні
Bosch CMA 585MB0 30272 грн
Код товару: 58414
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →