Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1

Код товару: 332753
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -в мікрохвильовій печі Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1

Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1 виконана в стильному корпусі з елементами чорного кольору і нержавіючої сталі, відмінно впишеться в будь-який сучасний кухонний інтер'єр.

Ціна: 7095 грн
шт

Опис товару Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1

Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1 виконана в стильному корпусі з елементами чорного кольору і нержавіючої сталі, відмінно впишеться в будь-який сучасний кухонний інтер'єр.
 
Програми на всі випадки життя
Автоматичні установки спрощують приготування певних видів продуктів, таких як попкорн, курячі нагетси, піца, паста та інші. Просто виберіть тип продукту та введіть вагу, і духовка автоматично регулює потужність та час приготування.
 
Ідеальна скоринка простим способом
Тепер ви можете легко підрум'янити свої улюблені продукти, щоб вийшла ідеальна скоринка. У поєднанні з мікрохвилями гриль можна використовувати для дуже швидкогоприготування. Після першої половини процесу приготування духовка нагадає вам перевернути продукти для більш рівномірного приготування та відмінного задоволення від кришталю.
 
Розширений світлодіодний дисплей
Елегантний та чіткий світлодіодний дисплей дозволяє стежити за процесом приготування або розігріву в мікрохвильовій печі. Таймер дає актуальну інформацію про те, скільки часу займе процес приготування та яка функція встановлена.
 
Повний контроль потужності
Новий вимір приготування їжі, а не тільки нагрівання, тепер можливий завдяки інверторній технології. У порівнянні з традиційною технологією, яка забезпечує нижчупотужність за рахунок перемикання між 0% та 100% потужності, інверторні мікрохвилі забезпечують безперервну потужність на будь-якому рівні. Це означає, що їжа нагрівається поступово протягом усього процесу без великих стрибків, які можуть розлити ніжний суп або залишити холодні плями на омлеті. Крім кращої продуктивності при приготуванні їжі, вони економічніші.

Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -в мікрохвильовій печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -в мікрохвильовій печі и купити Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1

Внутрішній обсяг 20 л
Розміри (SKVXG) Размеры (ШxВxГ): 59.5 x 38.8 х 34.4 см
Размеры для встраивания (ШxВxГ): 560 х 380 х 360 мм
Гриль Есть
Сила гриля 1000 Вт
Тип контролю Электронное
Показувати Есть
Перемикачі Поворотные с кнопками
Інші функції та функції Уровней мощности: 5
Диаметр столика: 245 мм
Поворотный столик
Инвертор
Размораживание
Автоприготовление
Авторазмораживание
Очистка паром
Таймер
Часы
Защита от детей
Забарвлення Нержавеющая сталь

* Технічні характеристики Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована мікрохвильова піч Gorenje BMI 201AG1

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje BMI 201AG1

Код товару: 89243
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209626
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 61037
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje BM 300 X 8170 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →