Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W

Код товару: 96693
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W

Тип
Вузька
Кількість білизни під час прання
6 кг
Максимальне завантаження білизни
6 кг
Швидкість віджиму
1000 об/хв
Споживання електроенергії
0.69 кВт/год
Споживання води
38 л
Клас прання
A
Клас віджиму
C
Кількість програм
12
Клас енергоспоживання
А+++

Ціна: 10793 грн
шт

Опис товару Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W

Новий вимір свіжості Fresh Care+

Інноваційна технологія Fresh Care+ підтримує свіжість Ваших речей протягом кількох годин після закінчення програми прання. Ця технологія стане незамінним рішенням у випадках, коли Ви не встигли дістати білизну відразу після закінчення прання. Воно все одно залишиться свіжим та м'яким.
ЦиклFresh Care+ передбачає двонаправлені обертання барабана в поєднанні з помірним відпарюванням. Така комбінація покращує циркуляцію повітря у барабані, блокуючи джерела неприємного запаху.
Активувати цикл FreshCare+ можна як під час вибору та встановлення основних параметрів прання, так і під час програми прання. Скасуватиопцію Ви можете будь-коли.

whirlpool_fwsf_61053_w_eu_review_images_961898173.jpg

Ідеально чисті речі при температурі 15°C

Ідеальний цикл для збереження кольору та краси Ваших речей. Прання при температурі 15°С з результатами, як при температурі 40°С. Завдяки оптимізованому алгоритму обертань барабана речі не прилягають один до одного занадто щільно, а засіб, що миє, відповідно, глибше проникає в волокна тканини. Таким чином, Ви отримуєте ефективні результати навіть за низьких температур.
* У порівнянні з половинним завантаженням циклу Змішані тканини (40°С/59 хв)

whirlpool_fwsf_61053_w_eu_review_images_961898179.jpg

Програма Duvet

Пухові куртки, пальта — невід'ємний атрибут нашого життя в холодну пору року. Вони легкі і теплі, їх носять від малого до великого, це модно і дуже зручно. Але їх теж треба прати. Цілком очікуване питання: "Як це зробити в домашніх умовах, щоб не зіпсувати зовнішній вигляд?"
Давайте розберемося, що взагалі таке цей "пух" і як правильно доглядати вироби з пуху. Справжня пухова куртка або пальто повинні бути начинені гусячим, гагачим, лебединим або качиним пухом. Це Ви легко можете перевірити, подивившись на ярлик цього виробу,якщо там написано "down" - можете бути впевнені, що Ваша куртка на натуральному пуху. Але сьогодні це велика рідкість і часто виробники змішують пух із пером, про що свідчить інший напис на ярлику — слово «feather» (перо), а також синтетичні наповнювачі. У кожному з цих випадків прати і доглядати речі такого типу необхідно особливим способом. То як же вдома очистити пухові вироби?
Програма Duvet - вирішення цього питання. Дана опція в пральній машині забезпечить дбайливе та акуратне очищення пухових виробів без згубного впливу на сам пух і запобігає його збиванню в грудки.

whirlpool_fwsf_61053_w_eu_review_images_961898167.jpg

Рекомендації від Whirlpool щодо догляду за пуховими виробами

Для того, щоб максимально покращити очищення пухових речей ТМ Whirlpool рекомендує:
1. Вибирайте рідкий засіб для делікатного прання (за рахунок своєї покращеної консистенції він краще проникає в волокна тканини і його простіше полоскати, щоб позбавити річ від хімічних складових).
2. Завжди, якщо це верхній одяг, вивертайте його навиворіт (якщо у складі наповнювача є пір'їни, то це запобігти їх "втечі" з тканини і не зіпсує зовнішній вигляд виробу).
3. Багато блогерів радять використовувати кульки для великого тенісу, нібито цепокращить якість прання і не дозволить наповнювачу збитися в грудки. Виробник запевняє, що в таких кульках потреби немає, особливо в тенісних. Якщо Вам все-таки захочеться використовувати допоміжний елемент — рекомендуємо придбати спеціальні пристрої (у тому числі й кульки) для прання пухових виробів у відділі спеціалізованої побутової хімії та продукції.
4. Після прання повісьте куртку на плічка і сушіть при кімнатній температурі, далеко від джерел тепла (газові плити, обігрівачі та інше) т.к. наповнювач пересихає, стає ламким та втрачає свої термічні властивості.
5. Періодично знімайте з вішалки пуховик і струшуйте або розтирайте вручну. Цепотрібно для того, щоб наповнювач не злипся і не "переїхав" в один бік.

Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління механічне
дисплей
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 6 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000
Габариты (ШxГxВ) Габарити (ВхШхГ)
83.7х59.5х42.5 см
Габарити в упаковці (ВхШхГ)
88.8х65.5х50 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Рівень шуму 83 дБ/при віджиму, 62 дБ при пранні
Програми 16
Програма прання вовни
прання делікатних тканин
експрес-прання
Функції Клас енергоспоживання: А+++
Енергоспоживання: 0,69 кВт*год/кг
Додаткові можливості Вибір швидкості віджиму
Контроль дисбалансу
Контроль за рівнем піни
вибір температури прання
Захист від дітей
Скасування віджиму
Вага, кг Вага
62.5 кг
Вага в упаковці
63.8 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Whirlpool FWSF 61053 W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Whirlpool FWSF 61053 W

Код товару: 254902
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337554
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362152
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →