Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB

Код товару: 77973
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB

Whirlpool AKP 738 NB (AKP738NB) - практична духовка з розширеними функціональними можливостями, яка вдало впишеться в інтер'єр вашої кухні та не викличе жодних нарікань у роботі. Перелік її ключових переваг досить великий, але особливу увагу слід звернути на порівняно компактне виконання корпусу, зовнішню вишуканість та ненав'язливість дизайну, різноманітність автоматичних програм та режимів нагріву. Враховуючи обсяг, дана модель духовки цілком згодиться для сім'ї із 3-5 осіб. Про те, що вони не сплачуватимуть фантастичні суми за електрику, говорить клас енергетичної ефективності. Внутрішня поверхня духовки виготовлена ​​з емалі легкого очищення. У даній моделі встановлена ​​система очищення "SmartClean", яка очищає духову шафу всього за 30 хвилин без використання при цьому яких? або миючих засобів або абразивних губок, все, що Вам потрібно просто залити трохи води в резервуар і включити функцію очищення. Тип керування: механічний. Перемикачі режимів? механічні, прості та надійні в експлуатації. Таймер механічний. Кількість скла дверцят: 2 (зовнішня частина буде холодною на дотик, але гаряча всередині). Кількість режимів приготування? 5: нижній + верхній нагрівачі (традиційний режим), розморожування (при температурі 30 С), гриль (надасть страві апетитну хрумку скоринку), гриль + вентилятор або турбогриль (для запікання овочів, риби та м'яса з рівномірним прожарюванням та збереженням соковитості продуктів) нижнє нагрівання + кільцевий нагрівач + вентилятор (для тортів та випікання).

Ціна: 8944 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB

 Whirlpool AKP 738 NB (AKP738NB) - практична духовка з розширеними функціональними можливостями, яка вдало впишеться в інтер'єр вашої кухні не викличе жодних нарікань у роботі. Перелік її ключових переваг досить великий, але особливу увагу слід звернути на порівняно компактне виконання корпусу, зовнішню вишуканість та ненав'язливість дизайну, різноманітність автоматичних програм та режимів нагріву. Враховуючи обсяг, дана модель духовки цілком згодиться для сім'ї із 3-5 осіб. Про те, що вони не сплачуватимуть фантастичні суми за електрику, говорить клас енергетичної ефективності. Внутрішня поверхня духовки виконана з легкої емаліочищення. У даній моделі встановлена ​​система очищення "SmartClean", яка очищає духову шафу всього за 30 хвилин без використання при цьому яких? або миючих засобів або абразивних губок, все, що Вам потрібно просто залити трохи води в резервуар і включити функцію очищення. Тип керування: механічний. Перемикачі режимів? механічні, прості та надійні в експлуатації. Таймер механічний. Кількість скла дверцят: 2 (зовнішня частина буде холодною на дотик, але гаряча всередині). Кількість режимів приготування? 5: нижній + верхній нагрівачі (традиційний режим), розморожування (при температурі 30 С), гриль (надасть страві апетитну хрумку скоринку), гриль + вентилятор або турбогриль (для запіканняовочів, риби та м'яса з рівномірним прожарюванням та збереженням соковитості продуктів), нижнє нагрівання + кільцевий нагрівач + вентилятор (для тортів та випічки).

Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB

Тип Електрична
Об'єм 60
Енергоспоживання А
Керування кнопки
Дисплей є
Система очищення емаль
Потужність, Вт 2550
Гриль є
Конвекція є
Кількість дверних окулярів 2
Колір чорний
Габарити 59.5x59.5x56.4 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 738 NB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Whirlpool AKP 738 NB

Код товару: 252097
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273185
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 96803
На замовлення, 1-3 дні
Ventolux CALGARY 9073 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →