Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX

Код товару: 78043
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX

Спосіб встановлення вбудовується
Незалежна конструкція
Об'єм, л 63
Потужність підключення, Вт 3650
Висота, см 59,5
Ширина, см 59,5

Ціна: 9976 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX

 Whirlpool AKP 461 IX (AKP461IX) - практична духовка з розширеними функціональними можливостями, яка вдало впишеться в інтер'єр вашої кухні не викличе жодних нарікань у роботі. Перелік її ключових переваг досить великий, але особливу увагу слід звернути на порівняно компактне виконання корпусу, зовнішню вишуканість та ненав'язливість дизайну, різноманітність автоматичних програм та режимів нагріву. Враховуючи обсяг, дана модель духовки цілком згодиться для сім'ї із 3-5 осіб. Про те, що вони не сплачуватимуть фантастичні суми за електрику, говорить клас енергетичної ефективності. Управління: електронно-механічне, перемикачі, що утоплюються.Цифровий екран. Об'єм: 60 літрів. Внутрішнє покриття: емаль легкої очистки. Знімні хромовані напрямні. Програмований таймер. Кількість програм: 8. Режими приготування: верхнє+нижнє нагрівання, конвекція, гриль, турбо гриль, розморожування, нижнє нагрівання, верхнє нагрівання, верхнє нагрівання+конвекція. Потужність грилю, що споживається 2500 Вт. Комплектація: лист - 2 шт., Грати. Кількість скла дверцят: 2. Клас енергоспоживання: А. Whirlpool Corporation – найбільший у світі виробник побутової техніки. Побутова техніка Whirlpool відрізняється технологічністю, функціональністю, практичністю та максимальним комфортом в експлуатації.

Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX

Тип Електрична
Об'єм 63
Енергоспоживання А
Керування кнопки
Дисплей є
Система очищення емаль
Потужність, Вт 3650
Гриль є
Конвекція є
Кількість дверних окулярів 2
Колір чорний
Габарити 59.5x56.4x59.5 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Whirlpool AKP 461 IX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Whirlpool AKP 461 IX

Код товару: 84672
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301886
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308724
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →