Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950

Код товару: 324552
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: WEILOR
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Миття нержавіючої сталі Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950

Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950 - прямокутна кухонна мийка з високоякісної харчової нержавіючої сталі, що містить в собі 18% хрому і 10% нікелю.

Ціна: 11352 грн
шт

Опис товару Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950

Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950 - прямокутна кухонна мийка з високоякісної харчової нержавіючої сталі, що містить в собі 18% хрому і 10% нікелю.
 
Кухонна мийка з нержавіючої сталі підходить до будь-якого дизайнерського рішення, має великий об'єм та максимально корисну площу дна чаші. У процесі експлуатації виріб не накопичує шкідливих бактерій. Миття з нержавіючої сталі не потребує використання додаткових засобів для особливого догляду за виробом.
 
Матеріал
Кухонна мийка з нержавіючої сталі підходить до будь-якого дизайнерського рішення, має великий об'єм та максимально корисну площу дна чаші. У процесі експлуатації виріб не накопичуєшкідливих бактерій, тому воно є абсолютно безпечним. Хромонікелевий сплав надає мийкам антикорозійну якість, блиск та стійкість. Миття з нержавіючої сталі не потребує використання додаткових засобів для особливого догляду за виробом.
 
Якість та щільність сталі
Кухонні мийки ТМ "Weilor" виготовляються з преміальних матеріалів для забезпечення комфорту під час експлуатації та забезпечення бездоганної служби протягом багатьох років. Товщина сталі, з якої виготовляються мийки кухонні Weilor - 1.2 мм. Завдяки цьому вона буде здатна витримувати численні вагові та механічні навантаження, мати більш якісну шумоізоляцію та тривалий термін.служби.
 
Вплив високих температур та механічних навантажень
Преміальні мийки з нержавіючої сталі витримують короткочасне підвищення температури до 1000 ° С. Саме тому в них можна спокійно опускати гарячу сковороду або каструлю після приготування. Також через товщину та щільність сталі кухонні мийки не будуть прогинатися під вагою посуду з водою і будуть здатні витримувати численні вагові та механічні навантаження, маючи при цьому більш якісну шумоізоляцію та тривалий термін служби. Завдяки якісній та щільній сталі мийки Weilor стійкі до корозії, механічних пошкоджень та довговічніші.
 
Способи встановлення
КухоннуМийку Weilor в залежності від моделі можна монтувати різними способами. Основні типи монтажу в наших мийках - це врізний та накладний. Врізний тип - один із найпростіших і найпопулярніших способів. За габаритами кухонної раковини вирізається спеціалізований отвір для монтажу і сама мийка безпосередньо поміщається в цей отвір і тримається за рахунок самої стільниці. Накладний - це коли мийка монтується замість одного з модулів у кухонному гарнітурі. Такий монтаж досить бюджетний і не потребує додаткових вирізів та витрат.

Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Миття нержавіючої сталі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Миття нержавіючої сталі и купити Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950

Встановлення Накладная
Форма Прямоугольная
Матеріал Нержавеющая сталь
Діаметр зливного отвору 35 мм
Глибина миски 40 см
Розміри прання (SHG) Размеры рабочей поверхности: 690 x 500 мм/угловой радиус закругления: 5 мм
Размеры врезного отверстия (накладная): 670 x 480 мм
Ширина шафи 700 мм

* Технічні характеристики Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мийка з нержавіючої сталі Weilor Immer WRT DB6950

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Weilor Immer WRT DB6950

Код товару: 324553
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318234
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324554
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →