Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021)

Код товару: 309536
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Wechsel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021)

Wechsel Stardust 10° L TL в першу чергу призначений для рослих користувачів і для туристів, які віддають перевагу більш просторим спальнім мішкам, що забезпечують належну свободу рухів під час відпочинку. Цей спальний мішок підходить для літніх походів у гори і може використовуватися для відпочинку в кемпінгу з травня до вересня. При вазі трохи більше 1 кілограма та компактних розмірах у компресійному чохлі, Wechsel Stardust 10° L є одним із найпростіших спальних мішків, має масу конструктивних деталей, покликаних підвищити теплоізоляційні властивості та ізолювати відпочиваючого від холоду. Крім того, дана модель чудово справляється з вологою як зовні, так і всередині. Чохол і зовнішня поверхня спального мішка мають водовідштовхувальну обробку, використовуваний утеплювач не втрачає своєї ефективності навіть у вологому стані, а внутрішня підкладка, маючи комфортну для тіла поверхню, не вбирає, а швидко відводить вологу зсередини.

Ціна: 3569 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021)

Якщо Ви не ставите своєю винятковою метою придбання найлегшого спорядження, або спорядження, яке буде використовуватися в найекстремальніших умовах, але віддаєте перевагу функціональному та зручному екіпіруванню, - тоді лінійка спорядження Wechsel Travel Line обов'язково приверне Вашу увагу. При розробці спальних мішків серії Travel Line основна увага була приділена комфорту використання та забезпеченню достатнього простору для свободи руху під час сну. Важливо, що всі температурні режими спальних мішків Wechsel лінійки Travel Line вказані відповідно до європейського стандарту EN13537, що є найкращою гарантією заявлених термоізоляційних характеристик.

Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021)

Тип Спальний мішок
Температура комфорту 12°C
Температура надзвичайна -6°C
Наповнювач Hollowfibre - 60% / Polyester - 40%
Зовнішній матеріал Polyester 210T Ripstop DWR PFC-Free (синтетичний матеріал без вмісту шкідливих ПФС-речовин, що має високу щільність і не пропускає волокна утеплювача назовні, що характеризується високою стійкістю на розрив завдяки структурі переплетення Ripstop, і має водовідштовхувальні властивості, обумовлені гідрофом.
Внутрішній матеріал Polyester Soft Pongee Brushed (дихаючий матеріал, що ефективно відводить вологу, зі спеціальною обробкою Soft Pongee Brushed, що робить матеріал м'яким і приємним на дотик, схожим по структурі на бавовну).
Вага 1150г
Забарвлення Червоний синій

* Технічні характеристики Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wechsel Stardust 10° L TL Red Dahlia Left (232021)

Код товару: 372992
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 373062
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231197
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →