Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013)

Код товару: 231197
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Wechsel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013)

Якщо Ви не ставите своєю винятковою метою придбання найлегшого спорядження, або спорядження, яке буде використовуватися в найекстремальніших умовах, але віддаєте перевагу функціональному та зручному екіпіруванню, - тоді лінійка спорядження Wechsel Travel Line обов'язково приверне Вашу увагу. При розробці спальних мішків серії Travel Line основна увага була приділена комфорту використання, а також забезпеченню достатнього простору для свободи руху під час сну. Важливо, що всі температурні режими спальних мішків Wechsel лінійки Travel Line вказані відповідно до європейського стандарту EN13537, що є найкращою гарантією заявлених термоізоляційних характеристик.

Ціна: 3698 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013)

Wechsel Stardust 0° L TL в першу чергу призначений для рослих користувачів і для туристів, які віддають перевагу більш просторим спальнім мішкам, що забезпечують належну свободу рухів під час відпочинку. Цей чотирисезонний спальний мішок підходить для цілорічних походів та гірських сходжень у міжсезоння. Wechsel Stardust 0° L є одним із найбільш просторих мішків, має масу конструктивних деталей, покликаних підвищити теплоізоляційні властивості та ізолювати відпочиваючого від холоду. Крім того, дана модель чудово справляється з вологою як зовні, так і всередині. Чохол і зовнішня поверхня спального мішка мають водовідштовхувальну обробку, використовуваний утеплювач не втрачає своєї ефективності навіть у вологому стані, а внутрішня підкладка, маючи комфортну для тіла поверхню, не вбирає, а швидко відводить вологу зсередини.

Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013)

Тип Спальний мішок
Температура комфорту 0°C
Температура надзвичайна -22°C
Наповнювач Hollowfibre - 60% / Polyester - 40% (синтетичний утеплювач, який характеризується відмінним співвідношенням теплоізоляційних властивостей до власної ваги, а також мінімальною залишковою деформацією. Порожнисті мікроволокна вбирають і відводять вологу на зовнішній матеріал спального мішка. Утеплювач підтримує необхідний навіть у вологому стані)
Зовнішній матеріал Polyester 210T Ripstop DWR PFC-Free (синтетичний матеріал без вмісту шкідливих ПФС-речовин, що має високу щільність і не пропускає волокна утеплювача назовні, що характеризується високою стійкістю на розрив завдяки структурі переплетення Ripstop, і має водовідштовхувальні властивості, обумовлені гідроф
Внутрішній матеріал Polyester Soft Pongee Brushed (дихаючий матеріал, що ефективно відводить вологу, зі спеціальною обробкою Soft Pongee  Brushed, робить матеріал м'яким і приємним на дотик, схожим за структурою на бавовну)
Вага 1920 р
Розміри 225 x 85 х 60 см
Забарвлення червоний синій

* Технічні характеристики Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wechsel Stardust -5° L TL Red Dahlia Left (232013)

Код товару: 373058
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307594
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 374065
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →