Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Краскопульт Витязь КЕ-1000

Код товару: 181126
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Витязь
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Касколети Краскопульт Витязь КЕ-1000

Діаметр форсунки 1.8 мм
Потужність 1000 кВт
Об'єм контейнера 0.8 л
Вага 2 кг

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Краскопульт Витязь КЕ-1000

Краскопульт ВИТЯЗЬ КЕ-1000 призначений для ручного фарбування розпиленням невеликих і середніх за площею поверхонь. Краскопульт дозволяє працювати з різними видами фарб, ґрунтовок, автомобільних лаків, масел, морилок таінших рідин, універсальний фарборозпилювач для внутрішніх та зовнішніх робіт. Широкий спектр застосування в будинку та в саду. Втомлива, затратна за часом і неакуратна робота з валиком та пензлем тепер у минулому. Рівномірний розподіл фарби, легкість використання, чистий результат. Завдяки простому управлінню ви зможете виконати будь-яку роботу з фарбування у себе вдома. Поверхня не відіграє при цьому особливої ​​ролі, нанесення фарби не викличе жодних труднощів. Неважливо, чи хочете ви нанести фарби чи лаки на дерево чи метал. ВІТЯЗЬ КЕ-1000 – це простий та універсальний інструмент, який підійде Вам для багатьох застосувань. Навіть без спеціальних навичок у фарбуванні, Вам гарантованорівномірний та чистий результат фарбування. Ще однією перевагою є просте очищення системи після завершення роботи. Завдяки простій конструкції достатньо всього кілька прийомів, щоб швидко та легко очистити. Для комфортної та зручної роботи фарборозпилювач оснащений зручним ременем для носіння фарборозпилювача на плечі. Досить довгий мережевий шнур із гнучким шлангом. Технічні характеристики фарбопульта електричного Витязь КЕ 1000: Напруга мережі живлення ― 220 в Частота струму ― 50 Гц Потужність що споживається ― 1000 Вт Максимальна продуктивність ― 380 мл/хв Об'єм бачка для ЛКМ ― 0,8 л Число оборот. Продуктивність компресора - 180 л/хв. Робочий тиск - 0,18 атм.Довжина шланга - 1,5м. Голка та сідло ― металеві. Вага ― 2 кг Комплектація: Картонна коробка. Пістолет-розпилювач у зборі. З'єднувальний шланг. компресор. Повітряний ковпачок. Накидна гайка. Регулятор кількості матеріалу, що розпилюється. Резервуар для матеріалу, що розпилюється. Замок сполучного шлангу. Утримувач пістолета.

Краскопульт Витязь КЕ-1000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Краскопульт Витязь КЕ-1000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Касколети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Касколети и купити Краскопульт Витязь КЕ-1000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Краскопульт Витязь КЕ-1000

Тип Краскопульт
Діаметр насадки, мм 1,5
споживана потужність 1000 Вт
Об'єм контейнера 0,8

* Технічні характеристики Краскопульт Витязь КЕ-1000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Краскопульт Витязь КЕ-1000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Витязь КЕ-1000

Код товару: 339817
На замовлення, 1-3 дні
GTM SG-400 2193 грн
Код товару: 181117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 187420
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →