Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Краскопульт GTM SG-400

Код товару: 339817
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: GTM
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Касколети Краскопульт GTM SG-400

GTM SG500 – легкий та компактний фарбопульти підвищеної потужності, яка призначається для постійного побутового використання. Живиться від стандартної побутової мережі з напругою 220 В. Максимальна витрата фарби під час роботи 800 г/хв. Залежно від завдання та типу фарби користувач може відрегулювати розпилення.

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Краскопульт GTM SG-400

 Фарбороспилювач GTM SG400 - виготовлений з якісних матеріалів. Контроль якості провадиться на всіх етапах виробництва. Фарборозпилювач призначений для нанесення фарб, лаків та інших розчинних лакофарбових матеріалів (ЛФМ) відповідної в'язкості на різні поверхні.

 
У фарборозпилювачі застосовується сучасна економна та екологічна система нанесення ЛКМ методом розпилу. Потік повітря для підйому фарби з бачка та його розпилення створюється вбудованим електродвигуном із крильчаткою. Фарборозпилювач електричний виготовлений з дотриманням усіх вимог безпеки та надійний у процесі експлуатації.
 
Режим використання: 30-40 хвбезперервної роботи перерва 10 хв.
 
Переваги: ​​Професійний двигун із збільшеним ресурсом роботи: мідні обмотки статора та ротора – забезпечують високий ККД, великий ресурс, покращений відвід тепла. Сопло 2.5 мм, корпус та шток клапана виготовлені з металевого сплаву.

Краскопульт GTM SG-400 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Краскопульт GTM SG-400 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Касколети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Касколети и купити Краскопульт GTM SG-400 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Краскопульт GTM SG-400

Тип
Краскопульты
Діаметр насадки, мм Размер сопла 2.5 мм
споживана потужність 400 Вт
Об'єм контейнера 900 мл
Виконання 800 мл/мин

* Технічні характеристики Краскопульт GTM SG-400 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Краскопульт GTM SG-400

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GTM SG-400

Код товару: 181117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 187420
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 181118
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →