Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS

Код товару: 217427
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: STAR SHOWER
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Новорічний вуличний декор Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS

Лазерний проектор Star Shower легкий у використанні та підходить для використання зовні будь-якого житла. Прилад працює в режимі зеленого кольору та зеленого з домішкою червоного.

Ціна: 1004 грн
шт

Опис товару Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS

 Лазерний проектор Star Shower легкий у використанні та підходить для використання зовні будь-кого житла. Прилад працює в режимі зеленого кольору та зеленого з домішкою червоного. Тисячі вогнів після включення пристрою покриють площу 300 квадратних метрів. Встановлення та підключення техніки займає кілька хвилин, при цьому немає потреби в технічному обслуговуванні моделі. Вона зроблена так, щоб служити довгі роки. Усередині є вентилятор для охолодження, а зовні міцний корпус захищає від пошкоджень. Прилад повністю водонепроникний навіть у місцях з'єднання дротів. Світиться прилад навіть із дистанції 100 метрів і при цьому вимагає мінімум електрики завдяки вбудованим напівпровідникам.

Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Новорічний вуличний декор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Новорічний вуличний декор и купити Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS

додаткові характеристики Усередині є вентилятор для охолодження, а зовні міцний корпус захищає від пошкоджень. Прилад повністю водонепроникний навіть у місцях з'єднання дротів.
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Вуличний проектор STAR SHOWER WITH REMOTE + 6 PHOTOS

Код товару: 217427
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283107
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283108
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →