Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пускозарядний пристрій VULKAN CT60

Код товару: 127332
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: VULKAN
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Запускові пристрої Пускозарядний пристрій VULKAN CT60

Пуско-зарядний пристрій; робоча напруга, В: 12/24; сила струму заряду (пуску) при 12, А: 150; ємність акумулятора, що заряджається, Ач: 30-450

Ціна: 4988 грн
шт

Опис товару Пускозарядний пристрій VULKAN CT60

Робоча напруга, В:

12/24

Потужність, Вт:

300/1500

Сила струму заряду при 12 В, А:

30

Сила струму пуску при 12 В, А:

150

Ємність заряджуваногоакумулятора, Ач:

30-450

Додаткові функції
Кількість стадій зарядки: 
Кількість стадій зарядки — Ряд зарядних пристроїв (як правило це інтелектуальні ЗУ) можуть заряджати АКБ за складним алгоритмом, що включає в себе цілий ряд етапів - десульфатація, плавний старт, швидкий заряд, завершення зарядки, відновлення, підтримка заряду і т.д. Такий підхід помітно підвищує ресурс батареї і дозволяє досягти максимальної ефективної ємності.

1

Режимзберігання: 
Режим зберігання — Після зарядки АКБ пристрій може підтримувати її повний заряд слабким струмом, що компенсує саморозряд.

ні

Режим відновлення: 
Режим відновлення — Акумулятори внаслідок неправильної експлуатації можуть втрачати свою ємність через ефект сульфатації. Ряд зарядних пристроїв мають різні алгоритми для відновлення (десульфатації) таких батарей, що дозволяє певною мірою відновити ємність.

ні

Зимовийрежим: 
Зимовий режим — Цей режим забезпечує зарядку підвищеною напругою, що буде корисно для AGM-батарей, а також при низьких температурах. Стандартна напруга не дозволить повністю зарядити акумулятор.

ні

Режим блоку живлення: 
Режим блоку живлення — У деяких зарядних пристроях є можливість живлення малопотужного 12-вольтового автоустаткування, що буде корисно, наприклад, при знятій акумуляторній батареї для уникнення втрати його програмних налаштувань.

ні

Діагностика АКБ/генератора: 
Діагностика АКБ/генератора — Деякі інтелектуальні ЗУ мають функцію базової діагностики стану АКБ та генератора. У першому випадку аналізується напруга у стані спокою та під час роботи стартера. У другому – напруга при заведеному двигуні. По суті, такі ЗП пропонують функцію простого та зручного вольтметра. Це, зрозуміло, не замінить повноцінної діагностики, але для періодичного контролю стану добре підійде.

ні

Пускозарядний пристрій VULKAN CT60 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пускозарядний пристрій VULKAN CT60 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Запускові пристрої купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Запускові пристрої и купити Пускозарядний пристрій VULKAN CT60 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пускозарядний пристрій VULKAN CT60

Тип Пуско-зарядний пристрій
Захист перевантаження IP21
додаткові характеристики захист від перевантаження, неправильної полярності при підключенні клем, від короткого замикання, клас захисту IP21
Вага 6

* Технічні характеристики Пускозарядний пристрій VULKAN CT60 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пускозарядний пристрій VULKAN CT60

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VULKAN CT60

Код товару: 306466
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362182
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362183
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →