Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400

Код товару: 134148
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hyundai
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Запускові пристрої Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400

Це зарядний пристрій, призначений для зарядки 6-ти та 12-вольтових АКБ автомобілів, мотоциклів, снігоходів та іншої. Наявність вбудованого мікроконтролера дозволило реалізувати гнучке управління процесом зарядки, що дозволяє продовжувати ресурс батарей та відновлювати ті, що вийшли з ладу через сульфатацію. Пристрій має 9 режимів роботи, що включають відновлення, а також швидкі і стандартні алгоритми зарядки. Наявність дисплея полегшує керування пристроєм. Це компактне ЗУ буде чудовим вибором для автолюбителів і не лише.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400

Кількість стадій зарядки:
Кількість стадій зарядки — Ряд зарядних пристроїв (як правило це інтелектуальні ЗУ) можуть заряджати АКБ за складним алгоритмом, що включає цілий ряд етапів - десульфатація, плавний старт, швидкий заряд, завершення зарядки, відновлення, підтримання заряду і т.д. . Такий підхід помітно підвищує ресурс батареї і дозволяє досягти максимальної ефективної ємності.

9

Режимзберігання:
Режим зберігання — Після зарядки АКБ пристрій може підтримувати її повний заряд слабким струмом, що компенсує саморозряд.

є

Режим відновлення:
Режим відновлення — Акумулятори внаслідок неправильної експлуатації можуть втрачати свою ємність через ефект сульфатації. Ряд зарядних пристроїв мають різні алгоритми для відновлення (десульфатації) таких батарей, що дозволяє певною мірою відновити ємність.

режим десульфатації, заряд глибоко розряджених батарей, стабілізація напруги на батареї

Зимовий режим:
Зимовий режим — Цейрежим забезпечує зарядку підвищеною напругою, що буде корисним для AGM-батарей, а також при низьких температурах. Стандартна напруга не дозволить повністю зарядити акумулятор.

є

Режим блоку живлення:
Режим блоку живлення — У деяких зарядних пристроях є можливість живлення малопотужного 12-вольтового автообладнання, що буде корисно, наприклад, при знятій акумуляторній батареї, щоб уникнути втрати його програмних налаштувань.

ні

Діагностика АКБ/генератора:
Діагностика АКБ/генератора — Деякі інтелектуальні ЗУ мають базову функціюдіагностики стану АКБ та генератора. У першому випадку аналізується напруга у стані спокою та під час роботи стартера. У другому – напруга при заведеному двигуні. По суті, такі ЗП пропонують функцію простого та зручного вольтметра. Це, зрозуміло, не замінить повноцінної діагностики, але для періодичного контролю стану добре підійде.

ні

Додатково
Ємність вбудованого акумулятора, А-ч :

ні

Індикації ступеня заряду вбудованого АКБ:
Індикації ступеня заряду вбудованої АКБ — Пускові пристрої (бустери) можуть оснащуватися індикаторами заряду вбудованої батареї, що дозволяємоніторити її стан та підтримувати повний заряд.

ні

Додаткові виходи (12В, USB):
Додаткові виходи (12В, USB) — Деякі пристрої (зазвичай пускові) мають 12-вольтові виходи та USB-порти, що дозволяє запитувати від них різні гаджети - смартфони, планшети тощо.

ні

Ліхтарик:

ні

Компресор:

ні

Функції захисту:

захист від перегріву, від неправильної полярності, від короткого замикання, вологозахищеність за стандартом IP65

Тип індикації:
Тип індикації — Більшістьпристроїв оснащено стрілочними амперметрами, які дозволяють легко контролювати зарядний струм. Замість них можуть траплятися прості світлодіодні вольтметри, які відображають ступінь заряду батареї. А в найбільш функціональних моделях CTEK натомість використовується світлодіодна індикація етапів зарядки. Найпросунутіші моделі оснащуються РК-екранами, які наочно відображають багато корисної інформації. Крім вищезазначеного, багато моделей оснащуються службовими індикаторами, які сигналізують про включення, помилку, спрацьовування захисту тощо

LCD дисплей

Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Запускові пристрої купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Запускові пристрої и купити Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400

Тип Інтелектуальний зарядний пристрій
Підключення до мережі Немає даних

* Технічні характеристики Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пускозарядний пристрій Hyundai HY 400

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hyundai HY 400

Код товару: 157047
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346838
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306465
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →