Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Vortex Solo 8x25 WP

Код товару: 165893
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vortex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Vortex Solo 8x25 WP

Тип: монокуляр; Кратність збільшення (x): 8; Поле зору на відстані 1 км (м): 126; Сутінковий фактор: 14.1; Відносна яскравість: 9.8; Діаметр об'єктива (мм): 25; Діаметр вихідної зіниці (мм): 3.13; Винос вихідної зіниці (мм): 15; Призма: Roof; Ударозахист; Пило-, вологозахист; Чохол

Ціна: 3956 грн
шт

Опис товару Бінокль Vortex Solo 8x25 WP

Монокуляр Vortex Solo 8x25 WP оснащений високоякісною мультипросвітленою оптикою, що у поєднанні із призмою, виготовленою зі скла BAK-4, забезпечує рівномірне світле та чітке зображення. Корпус монокуляра зручний для захоплення, оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникним та заповненим азотом, що запобігає запотіванню оптики при різких змінах температури.

Waterproof
Оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем та захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof
Корпус зсередини заповнений інертним газом, що унеможливлює конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (в даному випадку азотом), який не містить у своєму складі парів води та не конденсується.

Бінокль Vortex Solo 8x25 WP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Vortex Solo 8x25 WP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Vortex Solo 8x25 WP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Vortex Solo 8x25 WP

Тип Монокуляр
Частота наближення (x): 8
Особливості Діаметр об'єктива 25 мм
Діаметр вихідної зіниці 3.13 мм
Винос вихідної зіниці 15 мм
Захист Ударозахист
Пило-, вологозахист
Чохол
Тип дизайну Призма Roof
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики мін. дистанція фокусування 5 м
Сутінковий фактор 14.1
Відносна яскравість 9.8

* Технічні характеристики Бінокль Vortex Solo 8x25 WP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Vortex Solo 8x25 WP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vortex Solo 8x25 WP

Код товару: 158558
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219908
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312395
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →