Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574

Код товару: 152509
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574

Тип: Побутовий; Потужність: 10 Вт; Матеріал лез: Сталь; Кількість насадок: 6; Максимальна довжина зачіски: 21 мм; Мінімальна довжина зачіски: 3 мм;

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574

 Універсальна машинка для стрижки Vitek VT-2574 – це чудова альтернатива професійним салонам краси. У будинки підростають хлопчаки, які віддають перевагу короткому волоссю, а чоловік, втративши колишній шарм, починає косити по голлівудських лисих мачо, напевно такий прилад стане в нагоді в домашньому арсеналі побутової техніки. Адже пристрій допомагає суттєво заощадити сімейний бюджет, і дає можливість спробувати себе у новій ролі перукаря.

 
У комплект поставки входить набір із шести знімних телескопічних насадок, для створення ідеальних зачісок будь-якої модифікації. Насадки з діапазоном довжини від 3 до 21 мм дозволяють експериментувати з шевелюрою, створюючи об'ємні ступінчасті.укладання. Крім того найкоротша варіація ідеально підійде для створення ефектних та ультрасучасних молодіжних малюнків на скронях та потилиці. За допомогою найкоротшої варіації можна створювати дуже популярні сьогодні у молоді малюнки на скронях або потилиці.
 
Апарат працює від стандартної мережі живлення в 220 В. Стильний корпус виконаний із високоміцного пластику у стильному чорному кольорі, а матеріал лез – надійна, міцна нержавіюча сталь. Загалом пристрій при належному догляді прослужить не один рік.

Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574

Тип мотора Машинки для стрижки
Живлення Мережа
Вага Вага: 0.55 кг
Кількість установок довжини 6 шт
Кількість насадок 6 шт
Довжина стрижки 21 мм
Встановлення довжини стрижки 3, 6, 9, 13, 18, 21 мм
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2574

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Вітек ВТ-2574

Код товару: 310743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339743
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301645
На замовлення, 1-3 дні
ZELMER ZNT0301 1032 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →