Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI

Код товару: 152607
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Firstwheel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI

Тип: Побутовий; Матеріал лез: Нержавіюча сталь; Кількість насадок: 2; Живлення: Батарейки; Спосіб очищення: Сухий, Під водою; Матеріал: Пластик;

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI

 Виглядати охайним, з акуратно підстриженими скронями, зі стильною бородою та вусами, без небажаного волосся на обличчі, легко з триммером First FA-5680-2 SI. Компактний інструмент, з вагою трохи більше 300 грам, на стійкій підставці зручно зберігати та брати із собою у поїздки. Крім того, робота тримера не залежить від близькості джерела постійного струму, для виконання операцій достатньо ємності батареї, яка легко замінюється на нову.

 
First FA-5680-2 SI виглядає сучасно та стильно, має округлі обриси та виконаний у чорно-сріблястих кольорах. Ергономічна конфігурація корпусу з прогумованим покриттям, приємним на дотик, що створює надійне захоплення і правшам і лівшам, виключаєковзання навіть у вологій руці, гарантує якісну стрижку та безпеку для обличчя та рук.
 
Міцні ріжучі леза з нержавіючої сталі, виконані за особливою технологією та самозаточуються під час роботи, служать гарантією тривалого використання тримера. Збереження та органічне розміщення аксесуарів (насадки для бороди, носа та вух, щіточка для чищення) забезпечує підставка оригінальної конфігурації.

Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI

Тип мотора Тример
Живлення батарейки
Кількість установок довжини 1 шт
Кількість насадок 2 шт
Стрижка бороди Є
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Firstwheel FA-5680-2 SI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Firstwheel FA-5680-2 SI

Код товару: 310741
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310732
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310753
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →