Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Вітек ВТ-1424

Код товару: 120063
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Вітек ВТ-1424

Тип: Ручний; Потужність: 600 Вт; Насадки: Вінчик, Крюки для тесту; Особливості: Турборіжим; Колір: Сріблястий; Вага кг: 1.43 кг;

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Змішувач Вітек ВТ-1424

 Потужний  (700 Вт.)  електричний міксер  перетвориться на справжнього помічника, коли Вам знадобиться допомога у швидкому змішуванні продуктів для приготування різноманітних страв. Корпус міксера виконаний з високоякісної нержавіючої сталі – екологічно чистого, довговічного матеріалу, який надзвичайно стійкий до корозії та надовго зберігає свої функціональні властивості. Одночасно з цим сталь має високу міцність і надійність: міксеру не страшні деформація або сколи, завдяки чому пристрій надовго збереже свій естетичний зовнішній вигляд і прослужить Вам багато років. Міксер оснащений двома віночками та двома насадками для замішування тіста, якідозволять за лічені хвилини збити яйця для омлету, приготувати домашню олію чи замісити рідке тісто. У моделі передбачено 5 швидкостей, що дозволяє досягати різної консистенції інгредієнтів, що збиваються. А завдяки функції турборежиму (короткочасне прискорення вибраного темпу роботи), Ви легко приготуєте ніжне і повітряне тісто. Легко зняти і очистити насадки дозволяє спеціальна кнопка, що зручно розташована.

Змішувач Вітек ВТ-1424 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Вітек ВТ-1424 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Вітек ВТ-1424 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Вітек ВТ-1424

Тип змішувача Ручний
Потік швидкостей 5
Потужність (BT) 600 Вт
КОНТРОЛЬ Механіка
Форсунки Віночок, Крюки для тесту;
Імпульсний режим є
Матеріал корпусу метал
Матеріал підводної частини метал
Додаткові режими турбо режим
Шнур 120 см
Забарвлення Нержавіюча сталь
Вага 1.4 кг
Розміри (SHHHHV) 22 x 11 x 18 см

* Технічні характеристики Змішувач Вітек ВТ-1424 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Вітек ВТ-1424

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Вітек ВТ-1424

Код товару: 311037
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311295
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 104659
На замовлення, 1-3 дні
GOTIE GBL 600 1376 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →