Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач GOTIE GBL 600

Код товару: 104659
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gotie
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач GOTIE GBL 600

Тип блендера: Фітнес-блендер; Потужність: 350 Вт; Матеріал ніжки блендера: Метал; Матеріал: Пластик; Місткість міні-подрібнювача: 600 мл; Вага кг: 1,7 кг;

Ціна: 1376 грн
шт

Опис товару Змішувач GOTIE GBL 600

Блендер GOTIE GBL-600
Збираєтеся покататися на велосипеді чи йдете до спортзалу? Бажаєте взяти з собою живильний коктейль, виготовлений зі свіжих продуктів? Скористайтеся нашим міні-блендером GOTIE GBL-600 - це невеликий зручний прилад, призначений для тих, хто хоче вести здоровий спосіб життя. Покладіть або влийте інгредієнти в контейнер, закрийте кришкою з ножем і встановіть на підставці пристрою. Коктейль буде готовий за кілька секунд після включення. Замініть ніж на кришку з пробкою та насолоджуйтесь смачним напоєм. Дві пляшки, що входять до комплекту, можна мити в посудомийній машині, а їх розміри пристосовані до велосипедного або автомобільного утримувача.пляшок.
 
Система зниження вібрації гарантує вам повну безпеку використання, незалежно від того, готуєте ви коктейль з м'якої полуниці або змішуєте тверді фрукти та овочі. Елегантний, виготовлений з нержавіючої сталі корпус та пляшки з міцного, безпечного для здоров'я пластику, відповідають найвищим стандартам якості та відрізняються оригінальним дизайном. Чаші та ніж - знімні елементи, ви можете мити їх у посудомийній машині без проблем.
 
При проектуванні пристроїв GOTIE ми переконуємося, що їх конструкція є унікальною та сучасною, і вони чудово впишуються в екосистему кухні та стануть її невід'ємним елементом. Також, ми подбалипро зручність та безпеку використання. Всі елементи легко збираються та розбираються, що полегшує монтаж та очищення. У комплект входять дві пляшки об'ємом 600 мл та кришка з ергономічним затискачем, що дозволяє прикріпити пляшку до пояса. Удосконалений, міцний двигун пристрою потужністю 350 Вт має низку захистів і покривається тривалою трирічною гарантією.
 
Особливості блендера для смузі GOTIE GBL-600:
BPA-free - деталі без застосування бісфенолу А
ідеально підходить для швидкого приготування коктейлів, напоїв та алкогольних напоїв
дві ергономічні пляшки об'ємом 600 мл із кришками в комплекті
ручка для перенесення
корпус із нержавіючоїсталі
неслизькі ніжки
знімний ніж із нержавіючої сталі
подовжена, трирічна гарантія на двигун

Змішувач GOTIE GBL 600 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач GOTIE GBL 600 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач GOTIE GBL 600 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач GOTIE GBL 600

Тип блендера Фітнес-блендер
Потужність (BT) 350 Вт
КОНТРОЛЬ Кнопкове
Форсунки знімний ніж з нержавіючої сталі
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Отвір для інгредієнтів BPA-free – деталі без застосування бісфенолу А
додаткова інформація Ідеально підходить для швидкого приготування коктейлів та напоїв Ручка для перенесення Протиковзкі гумові ніжки Знімні леза з нержавіючої сталі Система придушення вібрацій
Вага 1.7 кг
Розміри (SHHHHV) 400 х 80 х 80 мм

* Технічні характеристики Змішувач GOTIE GBL 600 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач GOTIE GBL 600

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GOTIE GBL 600

Код товару: 373891
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 266141
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311036
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →