Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR

Код товару: 292063
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Убори Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR

Литий захисний кожух зі шкалою регулювання глибини різання дозволяє точно виставити потрібну глибину різання. Ролики кочення дозволяють виконувати точний і стабільний різ без утоми навіть при тривалій роботі. D-подібна ручка з мережевим кабелем довжиною 3 м дозволяє виконувати підлоговий та горизонтальний різ максимально комфортно без використання подовжувачів. Кнопка захисту від раптового включення та литий захисний кожух підвищують безпеку в роботі. Ударостійкий кейс з ребрами жорсткості та металевими затискачами забезпечує зручне транспортування з усіма комплектуючими та компактне зберігання інструменту. У комплекті поставки передбачено 2 ріжучі диски.

Ціна: 8557 грн
шт

Опис товару Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR

Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR може бути використаний як для домашнього, так і для використання у будівництві. Штроборез може виконувати штроби глибиною 43 мм та шириною 28 мм, ця модель підходить для прокладання електропроводки, труб та комунікацій. Особливістю моделі Vitals Master Sv 1524BR є можливість використовувати від 2 до 5 ріжучих дисків одночасно, що дозволяє виконати готову штробу без використання додаткових інструментів. Також суттєвою перевагою Vitals Master Sv 1524BR є виконання сухого (з підключенням до пилососу або мішка для збирання пилу) та вологого (з подачею води до ріжучої зони) різів, що дозволяє виконати роботу без пилу в будь-яких випадках.

Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Убори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Убори и купити Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR

Влада 2400 Вт
Швидкість обертання (бездіяльна) 8000 об/хв
Діаметр кола 150 мм
Глибина канавки 8–43 (8; 15; 30; 43) мм
Ширина канавки 28 мм
Обладнання штроборіз, два алмазні диски, кейс, ЗІП, інструкція
Вага 11 кг

* Технічні характеристики Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Штроборіз Vitals Master Sv 1524BR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master Sv 1524BR

Код товару: 209076
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →