Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB

Код товару: 79807
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB

Тип купольна
Матеріал декору скло
Тип монтажу пристінний
Продуктивність: 1000 куб. м/год
Тип керування сенсорне
Дисплей немає
Режим роботи відведення повітря/рециркуляція

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB

Витяжка кухонна VENTOLUX VENEZIA 60 INOX (750) PB На сьогоднішній день тим лідером на ринку, у якого сміливо можна купити побутову техніку, що вбудовується в Україні, а також такі обов'язкові елементи кухонної обстановки, як плита газова або інша вбудована побутова техніка, є Вентолюкс. Вже понад п'ять років на ринку України техніка для кухні Ventolux вражає не лише своєю якістю, а й асортиментом. Ми регулярно проводимо дослідження, в ході яких вивчаються та аналізуються потреби людей, а також їх уявлення про те, якою має бути ідеальна витяжка. Ці дослідження потім втілюються конструкторами та дизайнерами у продукцію, яка заслуженомає великий попит. Відштовхуючись від думки споживача, ми намагаємося, не просто слідувати йому, але бути трохи попереду, передбачаючи його постійно зростаючі запити і, враховуючи той факт, що технологічність довкілля сучасної людини, постійно зростає і це призводить до того, що те, що було ще вчора верхи досконалості, сьогодні вже безнадійно застаріло. Саме тому ми самі створюємо інновації, а не слідуємо за прогресом, як це роблять інші. Кухонна витяжка VENTOLUX VENEZIA 60 INOX (750) PB - представниця декоративних витяжок з сімейства Venezia від ТМ «Вентолюкс». Візуальної привабливості цієї моделі додає виконання корпусу в кольорі нержавіючої сталі та декорування.прозоре скло над передньою панеллю. Це чудовий варіант для людей, які люблять якісну та красиву побутову техніку для кухні. Витяжка чудово поєднується з безліччю кухонних інтер'єрів, незалежно від колірної схеми, адже нержавіюча сталь відмінно підходить як для білих тонів, так і для темних. Незвичайністю та стилем витяжку наділяє прозоре скло, яке розташовується над передньою панеллю. Візуальна привабливість є не єдиною перевагою кухонної витяжки VENTOLUX VENEZIA 60 INOX (750) PB. Додатково можна виділити такі: зовнішній дизайн. По суті, це купольна витяжка у кольорах нержавіючої сталі, яка чудово доповнить будь-який сучасний інтер'єр. Потужність. Витяжкаоснащена потужним 750-кубовим мотором, який швидко та якісно позбавить вас раз і назавжди від неприємного запаху. Габарити. Стандартна ширина 60 см представить перед вами можливість підібрати чи не будь-які кухонні меблі, варильну поверхню і духову шафу, адже вони є стандартними і найбільш використовуваними. При цьому ви суттєво заощадите, отже, обмежений кухонний простір. Додаткове висвітлення. Витяжки на кухню часто виконують не тільки роль очищення повітря, але і є джерелом додаткового освітлення. VENTOLUX VENEZIA 60 INOX (750) PB не стала винятком, за рахунок вбудованих двох 1-ватних LED-ламп робочу поверхню буде чудово видно навіть у темну пору доби. Кнопковекерування. Зручне та надійне керування, проводиться за рахунок 5 кнопок розташованих на передній панелі. Завдяки позначенням управління витяжкою зрозуміло на інтуїтивному рівні.

Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB

Встановлення купольна
Продуктивність, куб.м/год 750
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 20
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 50
Керування сенсорне
Режим роботи відведення
Тип освітлення лампи
Фільтр жирове
Ширина витяжки 60
Колір нерж. сталь

* Технічні характеристики Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux VENEZIA 60 INOX (750) PB

Код товару: 129229
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 152381
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 27891
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →