Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC

Код товару: 79803
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC

Колір білий
Фільтри алюмінієві
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Продуктивність 750 м3/год
Лампи LED 2х1 Вт
Кількість швидкісних режимів 3

Ціна: 4902 грн
шт

Опис товару Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC

Витяжка кухонна VENTOLUX VENEZIA 60 INOX (750) PB На сьогоднішній день тим лідером на ринку, у якого сміливо можна купити побутову техніку, що вбудовується в Україні, а також такі обов'язкові елементи кухонної обстановки, як плита газова або інша вбудована побутова техніка, є Вентолюкс. Вже понад п'ять років на ринку України техніка для кухні Ventolux вражає не лише своєю якістю, а й асортиментом. Ми регулярно проводимо дослідження, в ході яких вивчаються та аналізуються потреби людей, а також їх уявлення про те, якою має бути ідеальна витяжка. Ці дослідження потім втілюються конструкторами та дизайнерами у продукцію, яка заслуженомає великий попит. Відштовхуючись від думки споживача, ми намагаємося, не просто слідувати йому, але бути трохи попереду, передбачаючи його постійно зростаючі запити і, враховуючи той факт, що технологічність довкілля сучасної людини, постійно зростає і це призводить до того, що те, що було ще вчора верхи досконалості, сьогодні вже безнадійно застаріло. Саме тому ми самі створюємо інновації, а не слідуємо за прогресом, як це роблять інші. Похила кухонна витяжка VENTOLUX VENEZIA 60 INOX (750) PB готова із задоволенням позбавити вас деяких сумнівних радостей – дихати неможливими запахами під час готування та чистити після приготування їжі меблі, стіни, стелю, підлогу від плям жиру такіптяви. Витяжка виконана у трендовому кольорі білого скла (clear white), що є еталоном чистоти. Працює тихо та потужно. Оснащена надійним двигуном – 750 м3/год., що дає можливість очищати від забруднення повітря в приміщенні понад 25 м2 з висотою стелі –3 м. Встановлено фільтр жироуловлювача з алюмінію. Є зворотний клапан. Управляти VENTOLUX VENEZIA 60 INOX (750) PB просто за допомогою механічних кнопок на панелі. Крім перемикання швидкостей, можна регулювати освітлення варильної поверхні плити. Енергозберігаюче освітлення – 2 Led по 1 Вт. Модель компактна, ширина – 60 см., що має важливе значення для раціонального використання простору у сучасних міських умовах.

Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC

Встановлення похила
Продуктивність, куб.м/год 750
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 180
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 50
Керування кнопки
Режим роботи відведення
Тип освітлення лампи
Фільтр жирове
Ширина витяжки 60
Колір білий

* Технічні характеристики Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux ROMANIA 60 WH (750) TRC

Код товару: 83515
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337497
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 125843
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →