Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Ventolux ROMA 50 WH

Код товару: 115464
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ventolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Ventolux ROMA 50 WH

Установка: Підвісна; Ширина, см: 50; Режим роботи: Відведення та рециркуляція; Продуктивність, куб.м/год: 320; Кількість двигунів: 1; Тип освітлення: Лампа розжарювання;

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Витяжка Ventolux ROMA 50 WH

  Багато споживачів вибирають плоский тип витяжок, вони відрізняються своєю компактністю і не високою потужністю, завдяки чому чудово підходять для невеликих приміщень. Пропонуємо вам витяжку Ventolux ROMA 50 WH 2M LUX, яка відрізняється від своїх конкурентів наявністю двох моторів. Зручність використання полягає у простому управлінні та легкому управлінні, з яким можуть впоратися всі члени сім'ї.

 
Потужність даної витяжки досягає 480 кубічних метрів, цього цілком достатньо для видалення запахів у невеликих приміщеннях. Два мотори добре захищають алюмінієві фільтри, які легко знімаються та миються. Інженерами передбачено три швидкості, за допомогою яких можна видалити різноманітні запахи. На додаток можна придбати вугільний фільтр, який очистить ваше повітря від пилу. Одна лампа 40 Вт. створює чудове освітлення над робочою поверхнею. Вибравши цю витяжку, ви зможете насолоджуватися її роботою щодня.
 

Витяжка Ventolux ROMA 50 WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Ventolux ROMA 50 WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Ventolux ROMA 50 WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Ventolux ROMA 50 WH

Встановлення Підвісна
Продуктивність, куб.м/год 320
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 160
Кількість швидкостей 3
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення та циркуляція
Тип освітлення Лампа розжарювання
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 50
Колір Сталевий

* Технічні характеристики Витяжка Ventolux ROMA 50 WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Ventolux ROMA 50 WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ventolux ROMA 50 WH

Код товару: 1591
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212920
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302627
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →