Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Borgio RN-F 60 black MU

Код товару: 115692
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Borgio
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Borgio RN-F 60 black MU

Установка: Похила; Ширина, см: 60; Режим роботи: Відведення; Продуктивність куб.м/год: 700; Кількість двигунів: 1; Тип освітлення: Галогенна лампа;

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Витяжка Borgio RN-F 60 black MU

 Витяжка пристінна Borgio RN-F 60 black MU. Вона підійде для використання як на домашній кухні, так і на дачі або в заміському будинку. Вона проста у використанні, має витончений зовнішній вигляд, гарну потужність. Витяжка працює у режимі відведення повітря. Це означає, що вага задимленого повітря виводитиметься на вулицю. Для цього потрібно приєднання витяжки до віддушини за допомогою гофрованої труби. Саме через неї і виводитиметься гар. Гофрована труба у комплекті не йде. У режимі відведення повітря фільтруватиметься тільки жировим алюмінієвим фільтром, що йде в комплекті. Він очищає повітря, що виводиться від жиру, захищаючи внутрішні деталі від засмічення.

 

Продуктивність цієї моделістановить 700 кубічних метрів за годину. Є один вбудований двигун потужністю 120 ватів та три швидкості для вибору більш підходящої. Управління кнопкове. Максимальний рівень шумності дорівнює 60 децибелів. Підсвічування робочої зони здійснюватимуть дві галогенні лампи потужністю по 25 ватів кожна. Вага виробу дорівнює 13 кілограмів.

Витяжка Borgio RN-F 60 black MU Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Borgio RN-F 60 black MU в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Borgio RN-F 60 black MU в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Borgio RN-F 60 black MU

Встановлення Похила
Продуктивність, куб.м/год 700
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 120
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 60
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення
Тип освітлення Галогенне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Жировий
Ширина витяжки 60 Див
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Borgio RN-F 60 black MU можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Borgio RN-F 60 black MU

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Borgio RN-F 60 black MU

Код товару: 112121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 112547
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 134411
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →