Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY)

Код товару: 254780
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vanguard
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сумки та охоплення фото / відео Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY)

Сумка Vanguard Vesta Aspire 15 (Vesta Aspire 15 GY) - якісна сумка для фото, що дозволяє швидко витягнути необхідне спорядження. Він призначений для цифрових дзеркальних фотоапаратів із прикріпленим об'єктивом, підходить для інших аксесуарів.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY)

Сумка Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY) – якісна сумка для фото, що дозволяє швидко витягнути необхідне спорядження. Він призначений для цифрових дзеркальних фотоапаратів із прикріпленим об'єктивом, підходить для інших аксесуарів.
 
Компактна та стильна сумка для бездзеркальної або дзеркальної фотокамери (без батарейної ручки) з об'єктивом середнього розміру (розмір до 24-70/2.8) та одного додаткового об'єктива або спалаху.
 
Щільні стінки захищають фототехніку від випадкових ударів, а для дрібних аксесуарів (кришка об'єктива, карти пам'яті, серветки) передбачена зовнішня кишеня і невелика внутрішня. Плечовий ремінь із широкою накладкою забезпечує комфорт при тривалому носінні.
 
Придбати сумку для камери Vanguard Vesta Aspire 15 (Vesta Aspire 15 GY) можете на сайті нашого інтернет-магазину, оформивши заявку онлайн або по телефону.

Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сумки та охоплення фото / відео купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сумки та охоплення фото / відео и купити Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY)

Категорія Сумка для камери
Для моделей Нейлон, Синтетична тканина
Ширина Сірий
Призначення Вага: 220 г
Висота Розміри зовнішні: 18 х 20 х 15 см
Розміри внутрішні: 16 х 15 х 11.5 см

* Технічні характеристики Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vanguard Vesta Aspire 15 Gray (Vesta Aspire 15 GY)

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →