Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146)

Код товару: 252306
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vango
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146)

Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146) - тримісний тунельний намет, один з найкращих моделей для відпочинку на вихідних. Просторий тамбур відмінно підходить для зберігання речей або місця для відпочинку. Три двері забезпечують різні варіанти для входу, також можуть бути використані при створенні навісу від сонця.

Ціна: 9976 грн
шт

Опис товару Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146)

Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146) - тримісний тунельний намет, один з найкращих моделей для відпочинку на вихідних. Просторий тамбур відмінно підходить для зберігання речей або місця для відпочинку. Три двері забезпечують різні варіанти для входу, також можуть бути використані при створенні навісу від сонця.
 
Основними особливостями намету є міцні та надійні дуги зі скловолокна PowerFlex®, затемнена спальня Nightfall, велика ширина спального місця 70 см для кожної людини та кілька варіантів вентиляції, які можна використовувати для регулювання притоку свіжого повітря.
 
Особливості:
• Flysheet First or as One Pitch - зовнішній тентвстановлюється першим, завдяки цьому внутрішній намет залишається сухим навіть при встановленні під дощем.
• Vango PowerFlex® Fibreglass Poles - покращений склад скловолокна. Його використовують при виготовленні розкладних секцій для створення легкої та надійної конструкції каркасу намету. Powerflex® значно легший за класичні дуги зі скловолокна.
•  Face Level Vent Panel - вентиляційна панель у внутрішньому наметі знаходиться на рівні обличчя, сприяючи посиленому припливу свіжого повітря.
•  Multi Opening Vent - повітряний потік можна регулювати за потребою.
•  Polyethylene Groundsheet - підлога намету з міцного та водонепроникного поліетилену, його можна легко очистити у разізабруднення.
•  Inner Pockets - зручно розташовані кишені для зберігання речей першої необхідності.
•  Fully Sewn-in Groundsheet - повністю вшита підлога додає комфорту намету, забезпечуючи захист від комах та протягів. Підлога прикріплена до тенту та має зовнішню "спідницю" для забезпечення всебічного захисту.
•  Multi-Use Porch - закрийте двері з обох боків, щоб сховатися від вітру або відкрийте, щоб отримати чудовий панорамний вигляд.
•  ProTex Shield Flysheet - високоякісна поліестерова тканина має високу міцність і водонепроникність до 3000 мм водяного стовпа. Використовується для зовнішнього намету тенту, має високу щільність переплетення ниток, поєднуючи в собі відмінніпоказники міцності та водозахисту.
•  Nightfall Bedrooms - спальне місце виконане з темної тканини, яка захищає від яскравого світла під час сходу сонця.
• King Bedrooms - спальне місце з розрахунку 70 см на одну людину дозволяє використовувати надувні матраци або ліжка для комфортного сну.

Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146)

Тип Намет
Потужність Тримісна
Дизайн Двошарова
Призначення Кемпінгова
Наявність тамбуру Є
Форма Тунель
Рамка Дуги Vango Powerflex® зі скловолокна
Зовнішній тент Protex ® 70D Polyester, 3000 мм вод. ст.
Матеріал спального відділення Breathable Polyester (дихаючий поліестер)
Стать Polyethylene (поліетилен)
Розміри Розміри: 470 х 230 х 130 см
Розміри упаковки: 58 ​​х 24 х 26 см
Вага 7.3 кг

* Технічні характеристики Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vango Kibale 350 Moroccan Blue (929146)

Код товару: 320467
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231303
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231188
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →