Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L)

Код товару: 193703
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Urge
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Показує велосипед Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L)

Розмір: L/XL
Для: жінок, чоловіків
Вид шолома: велосипедний
Матеріал: пластик
Підкладки: сітка, що знімається, сітка, що миється
Кріплення: ремінь із застібкою
Призначення: велоспорт
Конструкція: In-Mold
Вага: 304 гр

Ціна: 2623 грн
шт

Опис товару Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L)

Urge Trailhead - надійний шолом, який допоможе вам з легкістю підкорювати як ендуро траси, так і гірські стежки. Добре захищена задня частина голови та низька вага задають нову планку у категорії недорогих шоломів широкого спектру застосування. Ваша поїздка триватиме доти, доки ваші ноги не втомляться, але сама модель буде комфортно використовуватися протягом усього шляху. Високий ступінь захисту досягається за рахунок конструкції In-Mold та надійної фіксації. Шолом добре гасить удари розподіляючи імпульс по всьому корпусу, а система утримання запобігає випадковому зісковзування в екстремальних умовах, гарантуючи захист від прямого контакту голови велосипедиста із землею, а знизити вплив на лоб іобличчя допоможе міцний фіксований козирок.

При цьому виріб має дуже низьку вагу, яка майже не відчувається під час руху і не викликає додаткової напруги та втоми. Оболонка виконана з EPS піни, що повторно переробляється, що гарантує утилізацію при дуже сильному пошкодженні продукту. Такий підхід дозволяє знизити вплив на довкілля. Компанія Urge вже багато років дотримується принципу збереження екології планети, і виробляє продукцію, яка частково або повною мірою запобігає забрудненню екосистеми. Багато вентиляційних отворів створюють оптимальну температуру для голови райдера, дозволяючи їздити довше не побоюючись перегріву, азмінні підкладки, що встановлюються всередину, підтримують гігієну на потрібному рівні, адже їх можна випрати, тим самим перешкоджаючи подальшому розмноженню мікробів.

Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Показує велосипед купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Показує велосипед и купити Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L)

Розмір L/XL
Огляд Велоспедний
Забарвлення червоний
Тип Дорослий
Матеріал Пластик
Вага 304 кг
Кількість отворів 19

* Технічні характеристики Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Urge TrailHead червоний L/XL 58-62см (UBP20512L)

Код товару: 193699
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240282
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240287
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →