Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M)

Код товару: 240287
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Urge
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Показує велосипед Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M)

Надійний шолом, який допоможе вам легко підкорювати як ендуро траси так і гірські стежки. Ваша поїздка продовжуватиметься доти, доки ваші ноги не втомляться, але сама модель буде комфортно використовуватися протягом усього шляху.

Ціна: 2924 грн
шт

Опис товару Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M)

Надійний шолом, який допоможе вам легко підкорювати як ендуро траси так і гірські стежки. Добре захищена задня частина голови та низька вага задають нову планку у категорії недорогих шоломів широкого спектру застосування. Ваша поїздка триватиме доти, доки ваші ноги не втомляться, але сама модель буде комфортно використовуватися протягом усього шляху. Високий ступінь захисту досягається за рахунок конструкції In-Mold та надійної фіксації. Шолом добре гасить удари розподіляючи імпульс по всьому корпусу, а система утримання запобігає випадковому зісковзування в екстремальних умовах, гарантуючи захист від прямого контакту голови велосипедиста із землею, а знизити вплив на лоб та обличчядопоможе міцний фіксований козирок. При цьому виріб має дуже низьку вагу, яка майже не відчувається під час руху і не викликає додаткової напруги та втоми. Оболонка виконана з EPS піни, що повторно переробляється, що гарантує утилізацію при дуже сильному пошкодженні продукту. Такий підхід дозволяє знизити вплив на довкілля. Компанія Urge вже багато років дотримується принципу збереження екології планети, і виробляє продукцію, яка частково або повною мірою запобігає забрудненню екосистеми. Багато вентиляційних отворів створюють оптимальну температуру для голови райдера, дозволяючи їздити довше не побоюючись перегріву, а змінні.підкладки, що встановлюються всередину, підтримують гігієну на потрібному рівні, адже їх можна випрати, тим самим перешкоджаючи подальшому розмноженню мікробів. Urge Trailhead був сертифікований Еммануелем Гаузі від імені компанії Tribe Sport Group у Коголіні (Франція) 30 грудня 2019 року.

Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Показує велосипед купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Показує велосипед и купити Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M)

Розмір S/M, 52-58см
Огляд шосейний
Забарвлення бірюзовий
Тип жорсткий
Змінні антибактеріальні вставки є
Категорія велошлем
Матеріал полікарбонат, піна
Вага 304 г
Кількість отворів 19
додаткові характеристики Високий ступінь захисту досягається за рахунок конструкції In-Mold та надійної фіксації.

* Технічні характеристики Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Urge TrailHead бірюзовий S/M, 52-58см (UBP21521M)

Код товару: 193646
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193647
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193648
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →