Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L)

Код товару: 240283
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Urge
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Показує велосипед Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L)

Urge Papingo – новий якісний середньобюджетний шолом для їзди шосе. Він перший у своєму роді, і був створений ґрунтуючись на багаторічному досвіді компанії з виробництва МТБ шоломів. У ньому є всі важливі характеристики як для ефективної їзди, так і для захисту.

Ціна: 4680 грн
шт

Опис товару Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L)

Urge Papingo – новий якісний середньобюджетний шолом для їзди шосе. Він перший у своєму роді, і був створений ґрунтуючись на багаторічному досвіді компанії з виробництва МТБ шоломів. У ньому є всі важливі характеристики як для ефективної їзди, так і для захисту. Шолом має якісну вентиляцію, що складається із 15 отворів. Вона підтримує оптимальну температуру голови під час руху, що забезпечує комфорт протягом всієї дистанції. Повітряний потік входить у передні отвори і виходить через великі задні, тим самим покриваючи всі важливі ділянки голови, а разом з його обтічною формою забезпечує підвищені аеродинамічні властивості. Вага досить низька, враховуючи хороші захисніХарактеристики. Технологія гасіння ударів In-Mold ефективно розподіляє імпульс по корпусу, максимально захищаючи велосипедиста від сильних струсів та травм. Вкладиш EPS, що входить у технологію In-Mold, виконаний з матеріалу, що переробляється вдруге, в результаті сильно пошкоджений шолом легше утилізувати. Такий підхід є основним принципом компанії Urge, адже всі продукти бренду розробляються з упором на підвищення екологічної ефективності. Система фіксації утримує шолом на голові за рахунок ремінців із переробленого матеріалу PET та роликового регулювання на потилиці, якій доступний діапазон із чотирьох розмірів.

Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Показує велосипед купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Показує велосипед и купити Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L)

Розмір L/XL 58-61см
Огляд шолом
Забарвлення жовтий
Тип велошлем
Змінні антибактеріальні вставки є
Категорія жорсткий
Матеріал перероблена EPS піна
Вага 285 г
Кількість отворів 15
додаткові характеристики Система фіксації утримує шолом на голові за рахунок ремінців із переробленого матеріалу PET та роликового регулювання на потилиці, якій доступний діапазон із чотирьох розмірів.

* Технічні характеристики Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Urge Papingo жовтий L/XL 58-61см (UBP20222L)

Код товару: 193668
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193671
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240012
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →