Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L)

Код товару: 240012
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Urge
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Показує велосипед Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L)

Високий комфорт та ефективна вентиляція – це дві основні особливості, які одразу характеризують новий шолом від Urge моделі All Air ERT. Шолом підійде для використання в дисциплінах Trail, Enduro та All Mountain, оскільки має баланс між легкістю, захистом та вентиляцією. Як і більшість моделей такого типу, він захищає потилицю та віскі, а козирок виступає своєрідним поглинаючим елементом при прямих падіннях. На відміну від дешевшої версії, ця модель має на борту ще одну захисну технологію, про яку ви дізнаєтесь далі.

Ціна: 4902 грн
шт

Опис товару Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L)

   Високий комфорт та ефективна вентиляція - це дві основні особливості, які одразу характеризують новий шолом від Urge моделі All Air ERT. Шолом підійде для використання в дисциплінах Trail, Enduro та All Mountain, оскільки має баланс між легкістю, захистом та вентиляцією. Як і більшість моделей такого типу, він захищає потилицю та віскі, а козирок виступає своєрідним поглинаючим елементом при прямих падіннях. На відміну від дешевшої версії, ця модель має на борту ще одну захисну технологію, про яку ви дізнаєтесь далі. Виконаний шолом із матеріалів, що вдруге переробляються, що робить товар екологічно чистим для навколишнього середовища. Компанія Urge вже давно дотримується принципів спрямованихна збереження природи, що виявляється у її товарах. Кожен товар має індекс екологічної ефективності та оцінюється від одного до семи. Даному товару присвоєно індекс 6 із 7. All Air ERT зібрано з використанням технології In-Mold. Ця технологія в цій моделі заснована на сплавленні зовнішнього шару з ABS пластику з внутрішнім шаром з переробленого пінополістиролу (EPS піни), в результаті чого утворюється цілісна, нерозривна конструкція. Посилений таким способом каркас має меншу схильність до розтріскування і краще захищає голову велосипедиста від травм, а зовнішня оболонка також протистоїть колючим ушкодженням, що виникають при ударі об гостре каміння або скло. ДодатковаТехнологія захисту ERT – це інноваційне та доступне рішення, яке допомагає вирішити проблему передачі імпульсу в голову. ERT являє собою просту, але в той же час ефективну вставку, що знижує ударний імпульс на 20%. ERT також знижує обертальні рухи мозку всередині черепної коробки під час ударів із різким розворотом голови. Все це покликане вберегти вас від струсу мозку під час падіння.

Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Показує велосипед купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Показує велосипед и купити Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L)

Розмір L/XL 57-59 см
Огляд шолом
Забарвлення чорний
Тип велошлем
Змінні антибактеріальні вставки є
Категорія жорсткий
Матеріал Перероблений ABS;
Вага 310 г
Кількість отворів 21
додаткові характеристики Фіксація шолома на голові здійснюється за рахунок поширеної системи посадки за допомогою ремінців на фастекс, а регулювання обхвату голови здійснюється за допомогою ролика на тильній частині.

* Технічні характеристики Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Urge All-Air чорний L/XL 57-59 см (UBP20120L)

Код товару: 193690
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193691
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193692
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →