Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M)

Код товару: 242857
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Urge
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Показує велосипед Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M)

Стать: Чоловічі, Унісекс
Розмір: S/M
Шолом шосейний

Ціна: 4472 грн
шт

Опис товару Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M)

Вело шолом Urge Papingo — легкий велосипедний шосейний шолом, що добре продується. Виготовлений за новою технологією In-Mold із застосуванням найсучасніших удароміцних матеріалів. Технологія In-Mold з'єднує міцну зовнішню оболонку з полікарбонату з внутрішнім ударо-поглинаючим матеріалом. Цей спосіб виготовлення додає конструкції міцності, уникаючи зайвої ваги. In-Mold ефективно розподіляє імпульс по корпусу, максимально захищаючи велосипедиста від сильних струсів та травм. Вело шолом Urge Papingo оптимізує потік повітря всередині шолома, щоб відчувати свіжість протягом усього дня. Завдяки 15 вентильованих широких отворів та внутрішнім каналам добре охолоджує Вашу голову у спекотні дні. Закритий тадобре захищена потилиця. Гідрофільна знімна підкладка ефективно відводить піт під час їзди. Молекули поту через гідрофільні зони у мембрані виводяться на зовнішній бік мембрани. Де вони можуть безперешкодно випаруватися, не потрапляючи Вам у вічі. Підкладка просочена антибактеріальними складами, що запобігає поширенню бактерій та зайвих запахів. Система припасування шолома за розміром Вашої голови проводиться досить зручно за допомогою однієї руки, а варіативний ремінь із вузловими точками забезпечує блискучу посадку та відчуття. Чудове співвідношення ціни, якості, комфорту та безпеки. Цей шолом створений для подорожей, при яких Вам цілий день необхідно перебувати всідлі. Ваша поїздка триватиме доти, доки ваші ноги крутитимуть педалі завдяки комфорту та великим вентиляційним отворам. Високоякісна обробка цього шолома та його ціна практично неймовірні.

Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Показує велосипед купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Показує велосипед и купити Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M)

Розмір S/M 54-58см
Огляд шолом
Забарвлення чорний
Тип In-Mold.
Змінні антибактеріальні вставки ні
Категорія Велошлем
Матеріал перероблена EPS піна
Вага 285 г
Кількість отворів 15
додаткові характеристики Система утримання: ремені + роликове регулювання

* Технічні характеристики Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Urge Papingo чорний S/M 54-58см (UBP20220M)

Код товару: 193668
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 193671
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240012
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →