Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус

Код товару: 374991
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: BAKKU
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ультразвукові ванни Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус

Напруга живлення: 220V AC/50–60 Hz; Кількість режимів: 2; Потужність: 35 W / 50 W; Робоча частота: 40 KHz; Таймер: 0-240 секунд; Розміри ємності: 152 85 60 мм; Габарити: 175 110 135 мм; Об'єм: 700 мл; Маса нетто: 1,15 кг

Ціна: 2642 грн
шт

Опис товару Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус

Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режими роботи (35W та 50W). Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 застосовується для очищення друкованих плат від бруду (флюс, каніфоль, тощо), а також вимивання з важкодоступних місць (під мікросхемами) вологи та інших сторонніх забруднень. Також може застосовуватися для очищення мед. інструментів, годинників, ювелірних виробів, об'єктивів камер.

Технічні характеристики:

Напруга живлення: 220V AC / 50–60 Hz;
Кількість режимів: 2;
Потужність: 35 W / 50 W;
Робоча частота: 40 KHz;
Таймер: 0–240 секунд;
Розміри ємності: 152×85×60 мм;
Габарити: 175×110×135 мм;
Обсяг: 700 мл;
Маса нетто: 1,15 кг.
Принцип дії Спосіб очищенняультразвуком різних поверхонь базується на перетворенні випромінюючого впливу генератора на сигнал високої частоти, що переходить у коливання рідкої речовини середовища рівномірно по всьому (0,7л) об'єму бака. Таким чином, за допомогою рідини – вплив досягає навіть важко доступні місця забруднених поверхонь. У технічній літературі такий процес зветься кавітація – миттєве створення та схлопування мікро бульбашок. Тисячі та мільйони мініатюрних вибухів відколюють та розбивають забруднені частинки. У зв'язку з ефектом рівномірного та постійного впливу коливальних процесів по всьому об'єму ультразвукові вібрації повільно, але ефективно очищає забруднені.предмети складної форми у ванній кімнаті, з будь-яким числом навіть дрібних отворів, не виключаючи важкодоступні місця. Конструктивні особливості Цей прилад можна легко тримати на долоні однієї руки і займе зовсім небагато місця на поверхні робочого столу. На вигляд дуже простий пристрій таїть всередині силу мікропроцесора, який управляє таймером і двома режимами потужності. Всі органи керування та невеликий екранчик ультразвукового миття продумано розташовані на плоскій панелі під кутом 30 ° - це полегшує сприйняття. Дворозрядний цифровий дисплей надає інформацію про час роботи таймера в залежності від вибраного режиму потужності. Для управління передбачено трикеруючі сенсорні круглі клавіші:
 
30 W (перший режим генератора);
50 W (перший режим генератора);
O/I (запуск/вимкнення).
Які рідини можна використовувати Перше що спадає на думку, і що найчастіше і роблять - налити звичайну воду. Але процеси можна прискорити – тут і вийде хімічні засоби на сцену. Якщо до ультразвукового впливу у ванній додати "правильну" хімію - з брудом впоратися можна у кілька разів швидше! Для цих цілей можна використовувати ізопропіловий спирт. Коротка інструкція по роботі Залийте воду. При необхідності додайте хімічні засоби до мийного баку. Покладіть у ємність забруднені предмети (можна відразу кілька) інакрийте кришкою. Після підключення мережевої вилки в 220В пристрій переходить в режим очікування. Кнопками (30W або 50W) виберіть необхідний режим потужності випромінювання високочастотного генератора. Надалі багато разів натискаючи на цю кнопку, встановіть потрібний період роботи таймера – час відображається на дисплеї за хвилини. Якщо натиснути і не відпускати кнопку, швидкість налаштування збільшиться у кілька разів. Отже, натискаємо кнопку O/I і все - процес миття почався! Від Вас буде потрібно лише періодичний контроль очищення.

Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ультразвукові ванни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ультразвукові ванни и купити Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус

Влада 35 Вт/50 Вт
Довжина 152 мм
Ширина 85 мм
Країна виробник Китай

* Технічні характеристики Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ультразвукова ванна BAKKU BK3050 Два режиму роботи (35W і 50W), металевий корпус

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →