Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green

Код товару: 120760
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ulefone
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green

Відповідно до міжнародного стандарту IP68 Ulefone Armor 2 може працювати на глибині 1,5 метра у воді протягом години або метровій глибині в бетоні до 24 годин. Отже, вода, пил чи бруд не впливатимуть на працездатність телефону у повсякденному житті або при тур-походах у гори чи ліс. Для туристів, які часто стикаються з сильним дощем, брудом та річками, захист Ulefone безумовно стане найкращим помічником.

Ціна: 4687 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green

  Водонепроникна конструкція телефону та матеріали

Для досягнення стандарту захисту IP68 від пилу та води ми використовували професійну та міцну конструкцію з найменшими можливими з'єднаннями, які, крім того, заповнені водостійкою липкою стрічкою та забезпечені кільцями ущільнювачів. Що стосується місця навколо клавіш, ми використовуємо водонепроникну плівку, щоб повністю закрити їх. Інші з'єднання зміцнюються і закріплюються гвинтами.

Кращі водонепроникні компоненти

Для навушників, мікрофона та динаміка, які будуть піддаватися впливу води, ми додалимакромолекулярне покриття з високою щільністю, щоб зробити телефон невразливим для води. Зважаючи на кожну деталь, нам вдалося зробити Armor 2 водонепроникним зсередини.

Кастомний міцний захист на всі 360 градусів.

Бути міцним це головне для надійного захищеного телефону. Щоб зробити Armor 2 по справжньому надійним пристроєм, ми застосовуємо ретельно розроблену міцну конструкцію, що забезпечує всебічний захист. З виступаючими краями спереду та ззаду та захисними накладками, які розмістилися на кутах телефону, Armor 2 здатний витримувати різні навантаження та падіння.





Піднятізахисні кути знижують частоту розбитого дисплея на    90%

 

Відмінна герметичність гарантує вашому телефону безпеку за будь-якої погоди.

Спеціальна поверхня телефону має високий ступінь ущільнення, що відповідає стандарту IP68. Чудова герметичність гарантує захист телефону, ефективно захищаючи від пилу, бруду та піску. Тому, ви можете взяти Armor 2 з собою в будь-яку пригоду і не боятися за те, що смартфон підведе Вас у невідповідний момент.

Висока облаштування навантажень

Крім міцної конструкції корпус Armor 2 виконаний з TPU, полікарбонатного матеріалу,армованого скловолокном, і металу, а дисплей захищений Corning Gorilla Glass 3. Така комбінація забезпечує як високу міцність, так і відмінну гнучкість для Armor 2, таким чином смартфон, може витримати сильне навантаження на нього, удари і падіння. Немає необхідності в додатковому захисті свого телефону та купівлі додаткових захисних чохлів.

Смартфон може працювати при температурі від -40 до +80.

Потужний процесор Helio P25 2.6 ГГц

Новий восьмиядерний процесор Helio Р25 складається з чотирьох ядер частотою 2.6 GHz і чотири ядра частотою 1.6 ГГц. 4е ядра по 2.6 ГГц можуть обробляти всі важкі завдання, такі як фільми з частотою 60кадрів за секунду та вимогливі до заліза гри, тоді як 4 ядра з частотою 1.6 ГГц відмінно справляються з типовими завданнями, розмовами по телефону, соцмережами Facebook, whatsapp тощо.

Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android
Показувати FullHD (1920x1080)
ЦП кількість ядер
4+4
Частота
2.5 ГГц
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Wi-Fi
Bluetooth 4.1
Функції пам'яті Оперативна пам'ять
6 ГБ
вбудована пам'ять
64 ГБ
Камера 16 Мп
Доступ в Інтернет 2G (EDGE)
GSM
Тип акумулятора 4700 мА*год
Організатор Є
Стандарти 2G (EDGE)
GSM
Вага 270 г
Забарвлення Зелений
Розміри Ширина
78.3 мм
Висота
159 мм
Глибина
14.5 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон UleFone Armor 2S Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на UleFone Armor 2S Green

Код товару: 34852
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163298
На замовлення, 1-3 дні
AGM M5 Black 4730 грн
Код товару: 221106
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →