Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Lenovo A706 White

Код товару: 34852
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Lenovo
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Lenovo A706 White

Діагональ екрану: 4.5"; Роздільна здатність екрану: 854x480; Камера: 5 Мп; Кількість ядер: 4; Оперативна пам'ять: 1 Гб; Внутрішня пам'ять: 4 Гб;

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Lenovo A706 White

 Смартфон із потужною начинкою

Начинці смартфона Lenovo A706 могли б позаздрити багато сучасних планшетів. Виробник використовував у ньому 4-ядерний процесор Qualcomm MSM8225Q, що працює на частоті 1200 МГц і 1 Гб оперативної пам'яті, якої вистачить для запуску вимогливих додатків. Застосування продуктивного процесора та сучасної версії Android 4.1 дозволяє одночасну роботу кількох додатків та перешкоджає гальмуванням в іграх та при програванні HD відео. У цій моделі запропоновано накопичувач на 4 Гб, об'єм якого можна розширити картами пам'яті micro SD.
Природні кольори на екрані завдяки IPS TFT матриці
У випадку зі смартфонами необхідна золота серединапитанні розмірів екрану. З одного боку, він повинен бути більшим, щоб на ньому було комфортно серфити в Інтернеті, з іншого, не перевищувати 5.5-6 дюймів, щоб апарат поміщався в руку. Такий золотий серединою володіє Lenovo A-706, який отримав матрицю з розміром по діагоналі 4.5 дюйма і роздільною здатністю 480x854 пікселів. Вона виконана за технологією IPS TFT і відрізняється яскравими кольорами та широкими кутами огляду.
Робіть серії кадрів по 16 знімків
Виробник запропонував у цій моделі 5-мегапіксельну камеру, яка дозволяє знімати HD відео з роздільною здатністю 1280x720 пікселів і робити високоякісні знімки. Продуктивний процесор смартфона уможливив проведення високошвидкісної зйомки серіями.до 16 кадрів поспіль. Для обробки фото запропоновано програму Lenovo Smart Camera, яка вміє в автоматичному режимі усувати дефекти обличчя, здатна розпізнавати посмішку і може керувати спалахом. Фронтальна камера 0.3 Мп допоможе спілкуванню у чаті з друзями.
Будьте завжди онлайн
Зі смартфоном Леново A706 ви зможете у будь-який час переглядати свою електронну пошту та акаунти в соціальних мережах. Для цього в ньому є можливість виходу в Інтернет через мережі мобільних операторів (апарат підтримує передачу даних за технологіями HSDPA, HSUPA, EDGE) та з використанням Wi-Fi 802.11 a/b/g/n. Мультитач на 5 дотиків та можливість виклику екранної клавіатури дозволять комфортно переглядатиІнтернет-сторінки.
Одна карта для роботи, друга - для сім'ї
Присутність у цьому смартфоні двох слотів для SIM-карт дозволяє проводити зручний поділ робочих та приватних дзвінків. Ви завжди зможете бути на зв'язку для керівництва та для друзів. Смартфон Lenovo A706 відрізняється високою якістю відтворення звуку - як програвачем, так і при прослуховуванні FM станцій. Виробник досяг цього застосуванням процесора Dolby Digital Plus. Ви можете підключити смартфон до зовнішнього аудіоресивера та влаштувати домашню дискотеку з якісним звуком.
Зарядили – і грайте 8 годин!
Апарат працює від вбудованого Li-pol ємністю 2000 мАг, ресурсу якого вистачить, щоб перебувати в режимі очікування 230 годин, тапід час ведення розмов протягом 16 годин. Не будуть розчаровані і любителі ігор для платформи Andriod - адже не дарма в апараті встановлений потужний 4-ядерний процесор. Місткості акумулятора вистачить для гри протягом 4-8 годин.
 

Мобільний телефон Lenovo A706 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Lenovo A706 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Lenovo A706 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Lenovo A706 White

Тип пристрою смартфон
Операційна система Android
Показувати 4,5 дюйм.
ЦП Qualcomm MSM8225Q, 1200 МГц
Матеріал корпусу пластик
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Wi-Fi, Bluetooth 3.0
Функції пам'яті Об'єм вбудованої пам'яті 4 Гб
Об'єм оперативної пам'яті 1 Гб
Підтримка карт пам'яті microSD (TransFlash) об'ємом до 32 Гб
Камера Фотокамера 5 млн пікс., світлодіодний спалах
Функції камери автофокус
Макс. Резолюція відео 1280x720
Доступ в Інтернет WAP, GPRS, EDGE, email POP/SMTP, HTML
Розваги та мультимедіа Аудіо MP3, FM-радіо
Роз'єм для навушників 3.5 мм
Інтерфейси та з'єднання USB, Wi-Fi, Bluetooth 3.0
Тип акумулятора Тип акумулятора Li-polymer
Ємність акумулятора 2000 мАг
Організатор будильник, калькулятор, планувальник завдань
Стандарти GSM 900/1800/1900, 3G
Обладнання н.д.
Особливості н.д.
Вага 130 г
Забарвлення білий
Розміри 69x136x10.4 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Lenovo A706 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Lenovo A706 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Lenovo A706 White

Код товару: 281108
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 160257
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224472
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →