Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338)

Код товару: 195841
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ugreen
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338)

Специфікація - Справжні бездротові стерео та Bluetooth 5,0 навушники: Забезпечує незвичайний hi-fi звук із низькою затримкою.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338)

 Автоматичне очищення та керування на вухо: Зручна сенсорна кнопка з кожного боку підтримує відтворення/паузу та легко обробляє телефонні дзвінки. - Довгий термін служби батареї: 3 години час роботи на одній зарядці для навушників, 18 годин безперервної роботи із зарядкою-чохлом. - Зручно носити: Світлодіодний індикатор та 3 розміри беруші забезпечують чудовий досвід носіння. Підказки по сенсорному управлінню: -Відтворення/пауза музики: подвійний клік -Переключення музики: Тривале натискання на 2 сек -Відповідь/завершення виклику: подвійний клік -Скидання дзвінка: Тривале натискання на 2 сек -Голосовий помічник: натискання для 4 с -Скинути до заводськихналаштувань: потрійний клік і довге натискання на третій клік Важливо - Цей bluetooth-навушник підтримує тільки захист від поту, не водонепроникний -Мова сигналу попередження системи - англійська -Може бути невеликий звук від струму, коли навушники пов'язані, і він зникне після успішного . Це нормально і не впливає на його продуктивність. -Для функції мікрофона це залежить від того, який навушник виймається спочатку, потім працює тільки в цьому навушнику, а інший навушник не може використовувати мікрофон. Параметри продукту: -Чип Bluetooth: PAU1603 -Ємність батареї зарядного кейсу: 480mAh -Час зарядки зарядного кейсу: 1.5 години -Робоча дистанція: до 10 метрів -Ємність батареї одного навушника: 30mAh-Період використання від одного заряду кейсу: 4 рази (2 навушників) / 9 разів (один навушник) -Режим декодування, що підтримується: SBC/AAC -Розміри зарядного чохла: 56х39,7х29,8 мм -Розмір навушників: 24х14,5х2

Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338)

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротові
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ugreen TWS Bluetooth true бездротовий стерео (CM338)

Код товару: 173095
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302016
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →