Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний

Код товару: 229020
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: UFC
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рукавички для єдиноборств Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний

Тип: боксерські рукавички.
Матеріал: PU.
Колір чорний.
Вага: 14oz.

Ціна: 1728 грн
шт

Опис товару Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний

  Боксерські рукавички — елемент боксерського екіпірування, який служить для забезпечення безпеки як самого спортсмена, так і його супротивника під час тренувань та поєдинків. Вперше боксерські рукавички для використання у змаганнях з боксу були введені в Англії у 1895 році. Виготовляються для змагань, тренувань та вправ на снарядах.

Боксерські рукавички розрізняють за матеріалом, з якого вони виготовлені: шкіра або замінник шкіри. Також боксерські рукавички розрізняють за вагою - строго в унціях (одна унція дорівнює 28,35 г). Мінімальна вага боксерських рукавичок, що застосовуються в даний час - 4 унції. Ця вага використовується дітьми в тренувальному процесі. Максимальна вага можедосягати 22 унції, що становить близько 0,624 кг. Їх застосовують переважно боксери супер-важкої вагової категорії для тренувань та спарингів.
Класифікація тренувальних рукавичок визначається наступним принципом: чим більше маса рукавичок в унціях, тим рукавички м'якші та травмобезпечніші.
Нормальна вага боксерських рукавичок для змагань серед любителів – 10 унцій. Професіонали використовують у своїх боях рукавички від 6 до 12 унцій, залежно від рангу бою та маси боксерів.
З недавніх пір спортсмени стали розділяти професійний та аматорський бокс як два різні види спорту з однією базою.
-Рукавички для професійного боксу - використовуються лише шкірянірукавички на шнурівці. Їх підбирають безпосередньо до кожного бою. Рукавички перевіряються суддівською колегією, а також рукавички перевіряють члени команди опонента.
-Рукавички для аматорського боксу можуть бути різними. Зазвичай застосовують шкіряні рукавички з манжетою на липучці вагою 10 чи 12 унцій (залежить від ваги спортсмена). Однак зміни в аматорському боксі відбуваються набагато частіше, ніж у професійному, а це означає, що і рукавички також можуть змінитися.
 

Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рукавички для єдиноборств купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рукавички для єдиноборств и купити Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний

Вага 14oz
Призначення для боксу
Топ -матеріал ПЗ
Фіксація липучка
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рукавички для єдиноборств UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на UFC Tonal UTO-75428 14oz Чорний

Код товару: 289935
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337771
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337772
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →