Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011

Код товару: 337771
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: PowerPlay
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рукавички для єдиноборств Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011

Боксерські рукавиці для тренувань у повному спорядженні, спарингів, режимі «бій з тінню». Рукавиці призначені для інтенсивних тренувань спортсменів різної кваліфікації.

Ціна: 1764 грн
шт

Опис товару Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011

 Боксерські рукавички PowerPlay 3011 можуть використовуватися як для тренувань, спарингів, змагань, так і для роботи з боксерськими мішками та грушами.

Ця модель рукавичок виготовлена ​​із міцної синтетичної шкіри високого класу на основі поліуретану CARBON (PU), яка має ідентичну структуру натуральної шкіри під карбон.
Поліуретанова шкіра вважається екошкірою - вона не викликає алергії у людей. Серед переваг такого матеріалу – стійкість до механічних пошкоджень (не рветься та не дряпається), еластичність, тривалий термін використання.
Внутрішня підкладка виготовлена ​​із тканини з абсорбуючим ефектом, що ефективно поглинає воду, і тому руки навіть при великій кількості тренувань залишаються сухими.
Міцна сітчаста тканина та перфорація на долоні гарантують відмінну вентиляцію.
Зручна та анатомічна форма рукавиці сприяє правильному положенню руки та великого пальця. Великий палець прикріплений до рукавички.
Широкий манжет забезпечує зручну посадку руки, надійний захист та підтримку зап'ястя.
Рукавички зручно одягаються, надійно фіксуються застібкою на липучці.
Спеціальний тришаровий пінний наповнювач створює амортизацію та чудово поглинає удар. Верхня ударна зона – 20-25 мм латексна піна. Середня ударна зона – 7-10 мм меморі піна. Внутрішній шар (біля руки) – 5-10 мм PE піна.
Завдяки цій технології піна найкраще поглинає і розсіює ударну силу суперника і дає можливість завдавати удару у відповідь. Крім високих функціональних властивостей, рукавички цієї моделі також відрізняються стильним дизайном. Фірмовий логотип витіснений на манжеті рукавички.Тепер проаналізуємо на скільки унцій вибрати рукавиці.
Якщо є така можливість, то найкращим варіантом буде уточнити безпосередньо у свого тренера, рукавички якого підійдуть ваги саме Вам. Якщо такої можливості немає, скористайтеся такими правилами:
Дітям віком 4-10 років підійдуть рукавички 6 унц. (Слід звернути увагу, що деякі тренери займаються навіть із маленькими дітьми у рукавицях 10 унц., щоб діти одразу звикали до важких рукавиць).
Спортсменам вагою 50-65 кг цілком підійдуть рукавички вагою 10 унцій.
Спортсменам, власна вага яких 65-75 кг, краще використовувати рукавиці 12 унцій.
За ваги спортсменів понад 75 кг підійдуть рукавички 14-16 унц.
Чим важче рукавички, тим складніше вони займатися («тримати руки»). І якщо Ви хочете викладатися на кожному тренуванні на повне, то можете взяти собі більш важкі рукавички.

Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рукавички для єдиноборств купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рукавички для єдиноборств и купити Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011

Вага 10
Призначення бокс
Топ -матеріал ПЗ
Фіксація липучка
Забарвлення Чорно-білий

* Технічні характеристики Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Боксерські рукавиці PowerPlay 10 унцій карбон Чорно-білий 3011

Код товару: 229014
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →