Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ubiquiti NBE-5AC-16

Код товару: 156060
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ubiquiti
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бездротове обладнання Ubiquiti NBE-5AC-16

Точка доступу працює на частоті 5 ГГц із коефіцієнтом посилення 16 дБі. Діаметр 140 мм, реальна пропускна спроможність TCP/IP до 450 Мбіт/с. Ubiquiti Networks запускає наступне покоління CPE (Customer Premises Equipment – ​​обладнання на території користувача) технології AirMAX – NanorBeam ac.

Ціна: 4687 грн
шт

Опис товару Ubiquiti NBE-5AC-16

 Покращена стійкість до шуму. NanoBeam ac передає радіочастотну енергію більш вузькоспрямовано. Фокусуючись в одному напрямку, NanoBeam блокує або просторово відфільтровує шум, що покращує стійкість до шуму. Ця функція особливо важлива на територіях, насичених іншими радіочастотними сигналами такої самої або близької частоти.

Інтегрована конструкція. Радіостанція та антена об'єднані, що дозволяє створити більш компактний та ефективний пристрій СРЕ. NanoBeam ac здатний отримати максимальне посилення з найменшої площі основи.

Маючи високу продуктивність та інноваційну механічну конструкцію, NanoBeam ас надзвичайно багатоцільовий і ефективний в ціновомувідношенні при розгортанні.

Незалежний процесор на платі призначений для забезпечення другої спеціалізованої радіостанції, яка постійно аналізує весь спектр 5 ГГц і кожен отриманий символ, що дозволяє отримати найбільш розширені аналітичні дані в галузі.

Ubiquiti NBE-5AC-16 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ubiquiti NBE-5AC-16 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бездротове обладнання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бездротове обладнання и купити Ubiquiti NBE-5AC-16 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ubiquiti NBE-5AC-16

Тип Точка доступу
Додатково AirMax, технологія MIMO

* Технічні характеристики Ubiquiti NBE-5AC-16 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ubiquiti NBE-5AC-16

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ubiquiti NBE-5AC-16

Код товару: 148204
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155763
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 147752
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →