Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Mikrotik RBGrooveGA-52HP

Код товару: 148204
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Mikrotik
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бездротове обладнання Mikrotik RBGrooveGA-52HP

Mikrotik GROOVE A-52HPn є найновішою WiFi точкою доступу для зовнішнього використання, яка може використовуватися у двох робочих частотних діапазонах: 2.4 ГГц та 5 ГГц. Вона оснащена роз'ємом типу N для підключення зовнішньої антени (прямо або за допомогою кабельної збірки). Роз'єм Ethernet надійно захищений від атмосферних опадів, а LED-індикатори рівня потужності бездротового сигналу дозволяють зручно та точно спрямувати антену.

Ціна: 5074 грн
шт

Опис товару Mikrotik RBGrooveGA-52HP

GROOVE A-52HPn - це найбільш компактна пропозиція від Mikrotik, що представляє собою повнофункціональний RouterBOARD, а відсутність рухомих частин забезпечує високу надійність пристрою. Завдяки підтримці технології Nv2 TDMA, можлива передача даних із реальною швидкістю до 125 Мбіт/с, обмеження накладає лише Ethernet-порт (100 Мбіт/с), так що як передача даних цим пристроєм сумніватися не доводиться.

Потужний зовнішній WiFi-пристрій, здатний працювати в будь-якому з двох діапазонів. Оснащена роз'ємом N типу для зовнішньої антени.
Mikrotik Groove A-52HPn поставляється в комплекті з круговою антеною і з RouterOS level 4 і тому може використовуватися як клієнтський пристрій і як базова станція в з'єднаннях точка-багатоточка.

Mikrotik RBGrooveGA-52HP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Mikrotik RBGrooveGA-52HP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бездротове обладнання купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бездротове обладнання и купити Mikrotik RBGrooveGA-52HP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Mikrotik RBGrooveGA-52HP

Тип Wi-Fi точка
Інтерфейс підключення до Інтернету (WAN) WAN 10/100/1000 Мбіт/с
Інтерфейс підключення до локальної мережі WEB-інтерфейс
Додатково b (до 11 Мбіт/с), g (до 54 Мбіт/с), n (до 300 Мбіт/с), ac (до 433 Мбіт/с)

* Технічні характеристики Mikrotik RBGrooveGA-52HP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Mikrotik RBGrooveGA-52HP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Mikrotik RBGrooveGA-52HP

Код товару: 155763
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 147752
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223203
Немає в наявності
ZyXEL NWA1123-AC 4945 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →