Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники TWS S7 4.2

Код товару: 176202
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: TWS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники TWS S7 4.2

Бездротові навушники із зарядним футляром SVN Headset TWS S7 4.2 – за допомогою функціональних кнопок на навушниках ви можете керувати своїм гаджетом дистанційно. Спеціально розроблена інженерами конструкція навушників, робить їх користування максимально комфортним, завдяки невеликому розміру і ваги, що практично не відчувається.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Навушники TWS S7 4.2

Є можливість слухати музику безперервно протягом п'яти годин або приймати та відповідати на виклики завдяки вбудованому мікрофону, який якісно передає звук без зайвого шуму. Якщо заряд бездротових навушників S7 TWS закінчився, Ви завжди можете зарядити їх за допомогою футляра, ємність якого становить 500 мАч. Таким чином, у вас є можливість слухати музику і насолоджуватися своїми улюбленими виконавцями без обмежень. Переваги: ​​Мають преміальний дизайн і відмінно гармоніюватимуться з будь-яким вашим чином. Завдяки продуманій формі та використанню якісних матеріалів тривале прослуховування музики або телефонні розмови не втомлюють вас і не створюютьпочуття дискомфорту Мінімальна вага вкладишів дозволяє їм бути практично невідчутними. Заряджання кейсу заповнити акумулятор зарядного футляра можна через Micro-USB to USB кабель від будь-якого джерела живлення. Час повного заряджання становить 2 години, а швидка 15-хвилинна зарядка забезпечує до 1.5 години активного використання навушників. Щоб переглянути рівень заряду акумулятора навушників, скористайтеся програмою, в якій будуть виведені всі відомості. Здійснення дзвінків для безперешкодної телефонної розмови у навушники Headset TWS S7 4.2 інтегрований мікрофон, який передає чистий звук, а автоматичний перехід у стерео-моно режим створює враження живого спілкування зі співрозмовником. Для керуваннядзвінками або аудіозаписами використовується лише одна чутлива клавіша, що не становить жодних труднощів у використанні. Без проводів застосування технології Bluetooth дозволило зробити використання навушників у рази зручніше та легше. Провід тепер не заважають. Переключатися в режим розмови можна за допомогою кнопки на корпусі навушника без телефону. Відкрийте кейс для перенесення та візьміть навушники. Наразі вони готові до роботи. Залишилося тільки знайти пристрій в налаштуваннях Bluetooth на вашому смартфоні, підключитися та насолоджуватися якісним звуком. Час роботи: У режимі відтворення музики: 3-4 години У режимі розмови: 5-6 годин У режимі очікування: 120 годин У режимі очікування з використаннямзарядного кейсу: 200 годин Характеристики: Bluetooth v4.2+EDR 2.4 ГГц Профілі Bluetooth: A2DP Частотний діапазон: 20-20000Гц Макс. потужність, мВт: 20 Опір: 9 Ом Чутливість: 123 дБ Чутливість мікрофону: 38 дБ Наявність активного шумоподавлення Вбудований мікрофон Об'єм акумулятора в кейсі: 500 mAh Режим прослуховування музики: Стерео Дистанція роботи : Навушники SVN Headset TWS S7 4.2 Зарядний кейс Коробка

Навушники TWS S7 4.2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники TWS S7 4.2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники TWS S7 4.2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники TWS S7 4.2

Тип Навушники д
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання бездротове
Версія Bluetooth 4.2
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний

* Технічні характеристики Навушники TWS S7 4.2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники TWS S7 4.2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на TWS S7 4.2

Код товару: 313075
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313248
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286926
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →