Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні

Код товару: 175085
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: AWEI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні

Тип навушників Вкладиші Діапазон навушників 20000.0

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні

Бездротові навушники Awei T26 - це стильна якісна бездротова гарнітура із зарядним кейсом у комплекті. Їх зручно носити і максимально комфортно прослуховувати плейлисти де б ви не знаходилися. Вбудований акумулятор у навушниках забезпечує близько 4-х годин безперервного відтворення музики. Чудова HD якість звуку, деталізованого та наповненого у всьому діапазоні частот. Завдяки спеціальній силіконовій кліпсі вони надійно та зручно закріплюються на вушній раковині. У них можна насолоджуватися музикою та розмовляти по телефону та займатися спортом, навушники водонепроникні. Радіус бездротового з'єднання Bluetooth складає 10 м. При створенні Awei T26 використовувалася технологія TrueWireless Stereo (справжнє бездротове стерео), яка дозволяє використовувати правий та лівий вкладиші автономно. Для прослуховування музики вони підключаються до одного смартфона або окремо до двох різних гаджетів. Мініатюрні та невагомі навушники не привертають зайвої уваги та не викликають дискомфорту при тривалому носінні. Не бояться крапель поту та трясіння. Підійдуть як для тренування, так і для ділової зустрічі. У комплекті до них йде спеціальний бокс для зберігання та заряджання. Навушники пройшли серію тестів на водонепроникність і IPX4 ступінь вологостійкості, тобто. захищені від проникнення крапель поту та бризок води. Awei T26 ідеально підходять для складних тренувань, коли сильно доводитьсяпопітніти. У навушниках передбачено просте та інтуїтивне управління. На лицьовій стороні кожної вкладки є невелика кнопка. Натиснувши яку, Ви зможете: включити або вимкнути навушники; синхронізувати їх із смартфоном; керувати викликами; почати програвати чи поставити музику на паузу. Характеристики: Bluetooth V5.0; Протоколи підтримки: HSP, HFP, A2DP, AVRCP; Частотний діапазон: 20-20 000 Гц; Опір: 16 Ом; Чутливість: 96±3 дБ; Вбудований мікрофон: Так; Об'єм акумулятора в кейсі: 600 mAh; Місткість акумулятора навушника: 35 mAh; Водонепроникність: IPX4; Режим прослуховування музики: Стерео Дистанція роботи: 10 метрів від пристрою Сполучення з iOS та Android Колір: Чорний

Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні

Тип Вкладиші
Тип дизайну Бездротові
Метод з'єднання Бездротове
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники AWEI T26 BT Сase Чорні

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AWEI T26 BT Сase Чорні

Код товару: 218557
На замовлення, 1-3 дні
DACOM G03H Black 1075 грн
Код товару: 258820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263178
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →