Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black

Код товару: 155285
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Trust
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Офісні стільці та стільці Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black

Кожному правителю потрібний трон! Ігрове крісло Trust GXT 705 Ryon забезпечує комфорт справжнім переможцям. Ергономічний дизайн оптимізований для тривалих ігрових сесій: ви можете повністю зосередитися на задачі та опанувати всі навички останніх ігор. Цей стілець доповнить вашу ігрову установку величним стилем.

Ціна: 6192 грн
шт

Опис товару Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black

 Відчуйте себе комфортно та почніть розвивати свої здібності. Ігрове крісло Trust має широкий діапазон висоти, що рекомендується: від 160 до 190 см. Завдяки своїм регульованим характеристикам, крісло ідеально садить вас під час проходження гри. Відрегулюйте на свій смак Крісло повністю обертається на 360° для вільного та легкого переміщення. Газліфт класу 4 дозволяє вам розташувати крісло на ідеальній висоті, а сидіння похилого з можливістю блокування дозволяє вам завжди дивитися на екран під прямим кутом. Повний набір Пінопласт високої щільності, покритий штучною шкірою, забезпечує тривалий комфорт, який ви шукаєте під час тривалих ігрових сесій. Підлокітникиоснащені подушками, щоб ваші руки могли відпочивати під час гри. Тривала стабільність Міцна дерев'яна рама Trust Gaming Chair витримає нищівні поразки та наполегливі перемоги. Міцна рама у поєднанні з 5-зірковим колесом може витримувати вагу до 150 кг та забезпечує стабільність. Міцні подвійні колеса будуть плавно котити вас за грою до нових світів!

Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Офісні стільці та стільці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Офісні стільці та стільці и купити Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black

Тип крісло для геймерів
База стільця Хрестовина з роликами
Матеріал оббивки шкірзамзам
Особливість крісла Ні
Коригування висота сидіння, кут нахилу спинки
Наявність підлокітників Є
Матеріал основи Дерево, пластик
Побудований -в механізм розмахування Є

* Технічні характеристики Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Офісний стілець Trust GXT705 RYON Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Trust GXT705 RYON Black

Код товару: 302187
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324882
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156478
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →