Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206

Код товару: 218467
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: FI
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Банджі -симулятор Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206

Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206 (ремені, стрічки, рукоятки, подовжувач, дверне кріплення, X-Mount)

Ціна: 8182 грн
шт

Опис товару Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206

 Матеріал: поліестер (PL), нейлон, гумові джгути, метал.

Розмір: регульований.
Призначення: для функціональних тренувань.
 
Комплектація:
 
Ремінь з регульованою довжиною та карабіном – 2 шт.;
Еластичний джгут з карабіном та металевим кільцем – 4 шт.;
Опорний ремінь (широкий) із металевими кільцями – 2 шт.;
Рукоятка – 2 шт.;
Страхувальний ремінь-подовжувач – 1 шт.;
X-Mount - кріплення з анкерними болтами – 1 шт.;
Великий кріпильний карабін – 1 шт.;
Дверне кріплення (якір) – 1 шт.;
DVD-диск із навчальним відео – 1 шт.
Елементи тренажера зберігаються в сумці-мішку.
 
4D PRO TRAINER FI-7206 – революція вфункціональні тренування
 
4D PRO TRAINER – унікальна розробка німецького спортивного лікаря Хомаюна Гараві, грамотний та логічний крок у розвитку традиційних підвісних систем, таких як TRX. Гараві створив тренажер на основі тренерського та лікарського досвіду роботи з олімпійськими збірними. І такий бекграунд дозволив йому здійснити революцію у функціональних тренуваннях.
 
Розширений функціонал та еластичні елементи тренажера 4D PRO TRAINER дозволяють проводити динамічні тренування, здійснюючи плавні або, навпаки, різкі рухи в широкому діапазоні. При цьому не втрачається швидкість, а суглоби не мають компресійного впливу.
Тренування в ім'язадоволення
 
Тренування з 4D PRO TRAINER – це поєднання складних фітнес-вправ, танцювальних рухів та хитромудрих акробатичних трюків, які завдяки тренажеру зможе робити навіть неспортивна людина. Примітно, що, обливаючись згодом під кінець тренування, користувачі навіть не розуміють, наскільки старанно попрацювали – вона схожа на веселу гру і несе море позитивних емоцій.
4D PRO TRAINER та банджі фітнес – максимальна ефективність та захоплення польоту
 
Тренажер на стропах 4D PRO TRAINER FI-7206 – чудовий інструмент для розуміння банджі-фітнесу. Цей відносно новий вид фізичної активності є різновидом тренінгу із підвісними системами.і унікальний тим, що поєднує в собі силове та кардіо тренування. При цьому виконання низки вправ у підвішеному стані, що імітує політ, допомагають спортсмену краще відчути свої м'язи та розвинути контроль над тілом.
Комфорт та надійність у кожному елементі
 
Ключовий елемент - еластичні джгути - мають надзвичайну стійкість до багаторазових деформацій. М'які неопренові петлі – ще одна особливість 4D PRO TRAINER, вони створюють велику опорну поверхню для рук, ніг або живота, рівномірно розподіляючи вагу та не надають травмуючого тиску. Також у комплекті йдуть ручки, які забезпечують додаткову підтримку та розширюють список можливихвправ.
Фантастичне кардіо
 
Насамперед, заняття з тренажером 4D PRO – це фантастичне кардіо. Еластичні джгути протистоять кожному руху і створюють додаткову напругу в його заключній фазі. Тому серцево-судинна система атлета зазнає постійного рівномірного навантаження, функціонуючи на повну силу, але без екстриму.
 
М'язи антагоністи
 
Характерна особливість занять із цим тренажером у тому, що при виконанні будь-яких вправ у роботу включаються м'язи антагоністи та цілі м'язові групи, що дозволяє забезпечити їм повноцінне навантаження. Крім того, мускулатура безперервно працює, щобстабілізувати тіло, що подвоює ефективність тренувань.
 
Подвійний ефект
 
Різноплановий вплив тренувань з 4D PRO на організм користувача дозволяє швидше нарощувати м'язи, спалювати неймовірну кількість калорій за одиницю часу і в той же час розвивати моторику. Саме завдяки такій універсальності тренажер настільки популярний.
 
Стильний та зручний
 
Забудьте про безликі тренажери – стильний і яскравий дизайн 4D PRO TRAINER справить враження навіть на досвідчену людину. При цьому завдяки продуманій конструкції він може використовуватися у фітнес-центрі, у власній квартирі, у саду біля будинку або у найближчому міськомупарку.

Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Банджі -симулятор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Банджі -симулятор и купити Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206

Тип Тренажер для Банджі
Матеріали поліестер (PL), нейлон, гумові джгути, метал.

* Технічні характеристики Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Тренажер для Банджі Фітнес 4D PRO TRAINER FI-7206

Код товару: 218467
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176399
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 183838
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →